Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Zehracim catlama ignesi vurulmussun bende vurulmustum malesef ise yaramamisti sen insallah faydasini gorursun igne vurulduktan sonra 2hafta test yapma igne hcg hormonu var hamile kadinlarin idrarinla yapiorlar igneyi istersen suan test yap positif gosterir..sen bugun vurulmussun ve adetine 6 gun var demekki gec yumurtluyorsun !! Bence 2 hafta bekle derim optum tatlim

yok canım şuan adetime 11 gün var 6 gün sonra çağırdı yani adetime 5 gün kala acaba dedim o zaman test mi yapıcak

inşallahh ttatlımm rabbim bizlerede tattırır o duyguyu ben ilk zamanlar çok ttakıyodumm ama 2-3 aydırr rahatımm yaa hiç takmıyomm olursa olur diyorumm

benim ilk önce smear alındı temiz çıktı sonra vajinal kültür alındı iltihap varsı antibiyotik tedavisiyle geçti. sonra bi süre gitmedim. doktorumu değiştirdim geçen hafta gittim muaynem güzel rahim kalınlığı iyi yumurtam 18 milimdi bu arada eşimin sipermiyogramı iyi çıktı benim hormon tahlillerim iyi çıktı. bugün yumurtam 21 milim olmuş öğlen çatlama iğnesi vuruldum. şu an adetime 11 gün var. 6 gün sonra kontrolüm var. hayırlısı. ablamın da 15 ay bebeği olmadı ilk muaynesinde çatlama iğnesi oldu hamiş kadı. belki de bizim aile çatlama iğnesi seviyodur:puha:

benim ilk önce smear alındı temiz çıktı sonra vajinal kültür alındı iltihap varsı antibiyotik tedavisiyle geçti. sonra bi süre gitmedim. doktorumu değiştirdim geçen hafta gittim muaynem güzel rahim kalınlığı iyi yumurtam 18 milimdi bu arada eşimin sipermiyogramı iyi çıktı benim hormon tahlillerim iyi çıktı. bugün yumurtam 21 milim olmuş öğlen çatlama iğnesi vuruldum. şu an adetime 11 gün var. 6 gün sonra kontrolüm var. hayırlısı. ablamın da 15 ay bebeği olmadı ilk muaynesinde çatlama iğnesi oldu hamiş kadı. belki de bizim aile çatlama iğnesi seviyodur:puha:
bak tatlımm olabilir yaa bende mii gitsemm acabaa cnmm yaaaa bu çatlatmaa iğnesi içinn gitsemmi

sen ne işlemlerden geçtin hormon tahlili ve sperm testi normal çıktıysa yumurtlama takibi yapılıyo büyümezse hapla büyütüyolar sonra iğne vuruyolar.
tatlımm bana iştee çeşitlii testlerr yaptılarr sadece folbiol verdilerr yumurtaların felan gayet iyi dedilerr iştee eşimdee sorun çıktıı cnmm

- - - Updated - - -

ben çok korkuyorum iğneden kızın eli çok hafif koldan yaptı hissetmedim bile sonra biraz sancıdı olsun yavrum bana gelsin de:ebebek:
cnmm ne yapacaksınnn biz kadınlarr her sıkıntıyaa katlanırızzz bebekk içinn herşeyii yapmaya hazırız rabbimm bu yolda utandırmasın bizi

anladım canım tedavi görüyomu eşin rabbim kolaylık versin. bugün 7 haftalık hamile kadın kalp atışları duyulmamış 2 gün sonrada duyulmazsa kürtaj olcakmış. çok üzüldüm herşeyin hayırlısı

inş ya hepimize gelir. duş alcam sonra mama yicem belki bebeşim dölleniyodur:surukle: iyi beslenmek lazım dimi. çok havaya girdim bugün inş boyumun ölçüsünü almam

Geri