Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ü
normaldirrrr cnmm aradaa bana daaa geliyoo mallık ama idare ediyokk bakalımm 🙂 hormonlarınıı sevsinlerr annişkoo hamişş olmakk kolaymıı bu zamanlarr seniinn dengesiiz oldugunn zamnalarr yanii bir bakmışsınn mutlusunn 2 dk sonraa alıngann anne olmak kolay mıı bebegimmm

adet olamamak o kadar kötüki anlatamam.memelerim inek gibi oldu hahaha valla ağzıma gişrecek sanki yatarken töbe töbe :D:D anlıcan beni hamiş olduğunda.

vayyyyy severimm kıss ben senii olacakk geçecekk bu zamanlardaa merakk yapmaa inekkk ttatloşumm benimm hepimizz bir günn inekk olacakkk inşallahhhh

valla doğru diyon her kadın günü geldiğinde tadıyo böle şeyleri ama az sancısız olsaymış ya hamişlik en azından adet olamadığın için piskolojimiz normal olsaymış 🙂

slm kızlar nasılsınız.offf offff benim moralim feci bozuk.şuan bile ağlıyorum sıkıntıdan.dün eşmle tartıştık.ovulasyon testi yapmıştım değerlendirmemiz gereken günlerdendi.ben diyorum bu günü değerlendirelim.o diyor yok istemiyorm.bende dedim biz çocuk filan yapamayız.oda bana nedese beğenirsiniz.zaten olmuyo tüp bebekle olur ancak.oda olursa tabi dedi.ay ben var beynimden aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum.sorunun bende olduğunu yüzümü vurdu resmen.çok içime dokundu.hiç böyle bişiy duymamıştım ondan.ben napacağımı nereye gideceğimi bilemedim.çok fenayım kızlar.

cnmm sancılarınn felan mıı oluyoo anlamadımm kii sadeece gögüslerinmi rahatsızz ediyoo tatlımm senii

adet olamadığım için arada kasık ağrısı oluyo.bu çok normal ilk aylarda.hani adet olacakmışsın gibi olur ya öyle.ama göğüş şişliğimi anlatamam.benimki şok oldu geçen gün :D:D bide acayip yemek yiyorum ve doymuyorum.aç gözlü oldum resmen.saldırıcam utanmasam yemeklere 😀

slm kızlar nasılsınız.offf offff benim moralim feci bozuk.şuan bile ağlıyorum sıkıntıdan.dün eşmle tartıştık.ovulasyon testi yapmıştım değerlendirmemiz gereken günlerdendi.ben diyorum bu günü değerlendirelim.o diyor yok istemiyorm.bende dedim biz çocuk filan yapamayız.oda bana nedese beğenirsiniz.zaten olmuyo tüp bebekle olur ancak.oda olursa tabi dedi.ay ben var beynimden aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum.sorunun bende olduğunu yüzümü vurdu resmen.çok içime dokundu.hiç böyle bişiy duymamıştım ondan.ben napacağımı nereye gideceğimi
bilemedim.çok fenayım kızlar.

canım ne denir bilmem ki.belki oda üzüntüsünden böle saçmalamıştır.sen şimdi alıngansın ya bence sakinleş canım azcık.zannetmem o niyetle yaptığını ama tabi sen eşini tanırsın.takma kafaya bak yinede tamam mı

adet olamadığım için arada kasık ağrısı oluyo.bu çok normal ilk aylarda.hani adet olacakmışsın gibi olur ya öyle.ama göğüş şişliğimi anlatamam.benimki şok oldu geçen gün :D:D bide acayip yemek yiyorum ve doymuyorum.aç gözlü oldum resmen.saldırıcam utanmasam yemeklere 😀
cnmm yyaaa kıyamamm ben sanaaa ne yapacaksınn o günlerdeee öle güzell o günlerii bendee yaşamak isterdimm ama kısmett iştee rabbimm hayırlııısınıı versinn bu zorluu zamanlarda geçecekk cnm merak etme tatlıımmm

slm kızlar nasılsınız.offf offff benim moralim feci bozuk.şuan bile ağlıyorum sıkıntıdan.dün eşmle tartıştık.ovulasyon testi yapmıştım değerlendirmemiz gereken günlerdendi.ben diyorum bu günü değerlendirelim.o diyor yok istemiyorm.bende dedim biz çocuk filan yapamayız.oda bana nedese beğenirsiniz.zaten olmuyo tüp bebekle olur ancak.oda olursa tabi dedi.ay ben var beynimden aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum.sorunun bende olduğunu yüzümü vurdu resmen.çok içime dokundu.hiç böyle bişiy duymamıştım ondan.ben napacağımı nereye gideceğimi bilemedim.çok fenayım kızlar.
cnmm benimm yaa üzülmeee tatlımm erkeklerinn geneliii dengesizzzz işteee siniir oluyomm ben yaa 😡 takma cnm üzülmee inan degmezzzz o göz yaşlarınaa yazıkkk erkeklerrr elllerindekilerinn kıymetinii bir bilmeyii ögrenseee sinii bozucuu varlıklarr ne olacaklarrrrr

canım ne denir bilmem ki.belki oda üzüntüsünden böle saçmalamıştır.sen şimdi alıngansın ya bence sakinleş canım azcık.zannetmem o niyetle yaptığını ama tabi sen eşini tanırsın.takma kafaya bak yinede tamam mı

hiç bana saçmalıyormuş gibi gelmedi.hiç umursamaz gibi yattı uyudu.bende balkona çıkıp çok ağladım ve düşündüm.eğer devam ettirirse bu olayı diyecem ona ozaman kendine sana çocuk verecek birini bul evlen.o kadar kırıldım çünki.mahkemeye kadar yolu var.

Geri