Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

otomatik hesaplayıcılara göre eğer hamileysem inş yarın 5 haftalık oluyo. ve doğum 3 ocak. hayali bile o kadar güzel ki. ultrasonda doktorun evet hamilesin zehracım diyeceği anı umutla ve duayla bekliyorum. hele bi bebeğim sana ne oyuncaklar giysiler alıcam. karnımdayken seninle konuşucaz. babanla küsünce ikimiz bir olup ona nisbet yapıcaz. sana ne şiirler yazıcam büyünce oku diye. seni nasıl hasretle beklediğimizi, gözünü kaşını saçının rengini bilmeden aşık olduğumuzu. aslında sen yokken bile babandan fazla seni seni sevdiğimi. ve daha neler bebeğim. hele bi gel meleğimi yüreğimizde evimizde odamızda her yerde senin yerin hazır. ben burdayım de bebeğim herkes seni çiçeklerle karşılayacak.
canım inşallah bu hayalini kurduğun herşey gerçek olur.. hayellerde olmasa ne yaparız biz nasıl yaşarız? emin ol hepimiz aynı hayallerin içinde yaşıyoruz.. ama hayali bile güzel değil mi? umarım bir gün hayallerimizi gerçekten yaşarızzz..

şimdi kendi kendime doktorculuk oynuyorum. hadi bi hastamızı analiz edelim. neyin var adetim gecikti olur sitrestendir. midem bulanıyor. e sende gastirit vardı. çobuk yoruluyorum tembelliktendir. kemiklerim ağrıyor he bide romatizmamı oldun diyen pis doktor olabilir. yada adetim gecikti eee midem bulanıyo eee çabuk yoruluyorum eeeeeee bi de her yerim eğrıyor. bu kadar mı evet. tamam kızım hamilesin. e bi test yapsaydık.....:mendil::eller::tik:
canım şu anda bunları okurken gülüyorum.. çünkü o anı hepimiz büyük bir heyecanla bekliyoruz.. umarım bebeğin seninledir.. sonra bizim için de dua edersin..

hamile arkadaşlar bi şey sorcam. hamile kaldığınız ay göğüslerde kararma oldumu yoksa ilerleyen aylarda mı oldu. bende sadece acıma var da
sllmmm cnmm inşallahh haöişsindirr tatlımm yaa gelecekk aya daa ben hamilee kalırımm inşallahh ama zorr çok zorr rabbimmm en iyiysini bilirr ne verirse hayırlısını versinnn şu perşembeler hürmetinee ne biliyimm zehram bana sen hamilesinn gibiii geliyoooo

sağolun kızlar. pazar günü test yapıcam doğum günüm de eğer varsa bebeğim kendime süpriz hediye yapmış olurum.:D:D sonrada gebelik testini paket yapıp kocama vercem inş. tabi şu an hayal:brushteeth:. normalde düzenliydi 21 günde olurdum sonra 3 adetimi 4 5 gün gecikmeyle oldum. en son adetim tam 21 de oldu. şu an 29 uncu gündeyim. hadi hayırlısı inş. bu arada kocama geciktiğimi söylemedim. gerçi sormadıda. acaba farketti ondan mı sormuyor:deli:

canım ya inşallah hamişsindir 🙂 valla hepimiz çok sevincez çünkü böyle haberler duymaya ihtiyacımız var 🙂 hadi bakalım hayırlısı,güzel haberler ver bize 🙂

hepinizi çok seviyorum kızlar. gerçekten kardeş gibisiniz. birbirimizi hiç tanımamıza rağmen. ağzınızdan bal damlıyo. hepimiz anne oluruz inş.

Geri