Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyim cnm seni sormali evet dun bayagi sohbet edildi genelde bende katilamazdim ama dun izinliydim evdeydim yani firsatim olmustu bugun yine is oooooffffd
dünde ben yoktum koca gitti benide arkadaşlar çağırıyo işte ondan giremedim canm allah kolaylık wersin sanada noldu dr gittinmi tatlım çift çizgiyi görmüştün

feliçyamm sen ne ler yaptınn nasılsınn bebegiimm ben kırmızılarıı çektimm 🙁
canım ben de kırmızıları gördüm... dün doktora gittim. geçen ay rahim filmi çekilmiştim onun sonucunu ve eşimin sperm sonuçlarını götürdüm.. bu ay iğne tedavisine başlayacaktık.. doktorum izinliydi başka bir dktora gittik oda sizin hiç bir sorununuz yok daha yaşınız da çok genç iğne tedavisine geçmeden önce son bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullan bu ayda olmazsa iğne tedavisine geçeriz dedi.. anlayacağın umutlandım biraz... sen de durumlar nasıl canım? kocişle aranız iyice düzeldi mi?

canım ben de kırmızıları gördüm... dün doktora gittim. geçen ay rahim filmi çekilmiştim onun sonucunu ve eşimin sperm sonuçlarını götürdüm.. bu ay iğne tedavisine başlayacaktık.. doktorum izinliydi başka bir dktora gittik oda sizin hiç bir sorununuz yok daha yaşınız da çok genç iğne tedavisine geçmeden önce son bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullan bu ayda olmazsa iğne tedavisine geçeriz dedi.. anlayacağın umutlandım biraz... sen de durumlar nasıl canım? kocişle aranız iyice düzeldi mi?
kocayla barıştıkk bakalımm cnmm hayırlısıı bakalımm umarımm düzelirrr düzelmezsede kendii bilirr bebiş olayını daa erteledimm cnmm 1,5 sene olmadannn düşünmüyommm kocamınn aklınıı fikrinii iyice bir ögreneyimm bakalımm

yok canım ya mala bağladım galiba bugün biraz :D:D arada olur ya insan öyle.geçer kuşum hormonlar tavan yaptı benim bu 2 aydır hahahaha
ü
normaldirrrr cnmm aradaa bana daaa geliyoo mallık ama idare ediyokk bakalımm 🙂 hormonlarınıı sevsinlerr annişkoo hamişş olmakk kolaymıı bu zamanlarr seniinn dengesiiz oldugunn zamnalarr yanii bir bakmışsınn mutlusunn 2 dk sonraa alıngann anne olmak kolay mıı bebegimmm

Geri