Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnmm benimm yaa üzülmeee tatlımm erkeklerinn geneliii dengesizzzz işteee siniir oluyomm ben yaa 😡 takma cnm üzülmee inan degmezzzz o göz yaşlarınaa yazıkkk erkeklerrr elllerindekilerinn kıymetinii bir bilmeyii ögrenseee sinii bozucuu varlıklarr ne olacaklarrrrr

bu devirde rkek olmak varmış anasını satayım.ALLAH biliyor benim neler çektiğimi.goncaya da dedim ya mahkemeye kadar yolu var artık.düden beri kalp sancısı çekiyorum.

hiç bana saçmalıyormuş gibi gelmedi.hiç umursamaz gibi yattı uyudu.bende balkona çıkıp çok ağladım ve düşündüm.eğer devam ettirirse bu olayı diyecem ona ozaman kendine sana çocuk verecek birini bul evlen.o kadar kırıldım çünki.mahkemeye kadar yolu var.
cnmmm lütfenn sakinn olll kendinii toparlamasını beklee eşininn bölee ilk davranışımııı benimkideee çok dengesizz ama ne yapacaksınnn kader.... tavizz verme cnmm ben çokk tınlamıyomm eşimii artıkk bölee olmasınıı kendii istedii

cnmmm lütfenn sakinn olll kendinii toparlamasını beklee eşininn bölee ilk davranışımııı benimkideee çok dengesizz ama ne yapacaksınnn kader.... tavizz verme cnmm ben çokk tınlamıyomm eşimii artıkk bölee olmasınıı kendii istedii

bütü
n dengesizliklerini kabul edebilirim ama benim en hassas olduğum konunun bu olduğunu biliyor bu konuda yaptığı dengesizliği kabul edemiyorum..

slm kızlar nasılsınız.offf offff benim moralim feci bozuk.şuan bile ağlıyorum sıkıntıdan.dün eşmle tartıştık.ovulasyon testi yapmıştım değerlendirmemiz gereken günlerdendi.ben diyorum bu günü değerlendirelim.o diyor yok istemiyorm.bende dedim biz çocuk filan yapamayız.oda bana nedese beğenirsiniz.zaten olmuyo tüp bebekle olur ancak.oda olursa tabi dedi.ay ben var beynimden aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum.sorunun bende olduğunu yüzümü vurdu resmen.çok içime dokundu.hiç böyle bişiy duymamıştım ondan.ben napacağımı nereye gideceğimi bilemedim.çok fenayım kızlar.
canım üzüldümm.. belki eşinin canı birşeye sıkılmıştır. erkekler kolay kolay anlatmazlar içlerine atarlar.. bence hatasını anlayacaktır.. biraz sakinleş.. hemen öyle konuşma ikinizde sakinleşin ondan sonra konuş.bu konunun senin için ne kadar hassas olduğunu anlat.. elinden birşey gelmediğini anlat.. bence hatasını anlayıp özür dileyecektir. şimdi yüzünü yıka ve bir bardak su iç.. ve kötü şeyler düşünme tamam mı canım..

kızlar selammm.Bence eşlerimiz bizim bebek için hissetiklerimizi henüz kavrayamıyorlar.tamam bazen yumurtlama döneminde birlikte olmak görev gibi olabiliyor ama sonuçta bunu değiştirebilirler farklılık yapabilirler.benim eşimde spermlerine baktırmıyor dün gittiğimde dr şimdilik sende bişi yok eşine de bakalım dedi.tabiki kötü bir test anlıyorum onu ama bende bi sürü şey yaptım o beni zorlamadı bu yüzden içimdeki lanet adalet duygusu yüzünden baskı yapamıyorum onun da pek umru değil.yaptırıp içimiz rahatlasa çok daha iyi olur ama o oralı bile değil..

ayyy kızlar ne olur üzülmeyin.erkekler ve kadınlar çok farklı.onlar soğuk kanlı bizler biraz alınganız.esmer canım sende üzülme bak.eşinin piskolojisini o an bilemezsinki.ne hissettiğini belli edemez çoğu erkek.eşim yanımdaydı konuya şahit oldu ve oda benim gibi düşünüyo tatlım.soğutma kendini eşinden.al karşına konuş akşam bence.en doğrusu bu

kızlar içimden hiç konuşmak gelmiyor.tamam anlıyorum onu sıkıntısını.şırnakta görev yapıyoruz.ama bende onun kadar belkide daha fazla sıkıntı çekiyorum.onun bahara karşı alerjisi var.şimdi bile düşünüyor acaba nasıl diye.ama eliim telefona gitmiyor.arayıp nasılsın diye sormak gelmiyor içimden.ama merak ta ediyorum.niye yaa niye.hepmi kadınlar altan alıcak.küs değilim ama konuşmıycam bi süre.tamda psikolojimi düzeltmiştim bu bebek konusunda.ama dünden beri çıkartamıyorum aklımdan.yine eskiye döndüm.dün balkonda bir başıma otururken ALLAHIM DAN istediğim isyan etmeme izin verme dedim.

Geri