Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm yaa bu çatlama ignesini kimlere yapıolar yani bana da yaparlar mıı eşimde varikosel çıktı tedavi oluyo ama ne biliyim bu konuda biraz beni andınlatır mısınız

1 ay yumurtlama takibi yaptı doktor.ve benim yumurtalar gelişiyor ama çatlamıyor ilk ay böyle oldu yani 🙁 bu ayda yumurtalar istenen ebata gelince iğneyi vuracakmış.sen yumurta takibi yaptırdın mı eğer yaptırdıysan sorun yok demek ki oyüzden sana bu iğneyi vermemiştir.ama yaptırmadıysan istersen bi doktorunla konuş o sana neden yapmadığını açıklayacaktır 🙂 rabbim en yakın zamanda bebişlerimize kavuştursun...

ne yapıodunn kıss tiyoo versene az birazz sabah kalkmış benimkii hemen yaptıgımm kür den içiyoo cnm benimm yaa herşeyden umut bekliyoz artıkk 🙂

ayyy kıyamam ona umut işte 🙁 benimkide öyleydi kıss valla.sen benim taktikleri yap gerisini ALLAHA bırak.ve her bebişleri içine saldığında besmele çek.ben hep öle yaptım kuşum.sonra ayaklarını havada tut yasla bi yere.yarım saat sonra duşa gir ohhh miss 😀

1 ay yumurtlama takibi yaptı doktor.ve benim yumurtalar gelişiyor ama çatlamıyor ilk ay böyle oldu yani 🙁 bu ayda yumurtalar istenen ebata gelince iğneyi vuracakmış.sen yumurta takibi yaptırdın mı eğer yaptırdıysan sorun yok demek ki oyüzden sana bu iğneyi vermemiştir.ama yaptırmadıysan istersen bi doktorunla konuş o sana neden yapmadığını açıklayacaktır 🙂 rabbim en yakın zamanda bebişlerimize kavuştursun...
amin cnm aminn inşallah dr bana baktıı yumurtalarınn iyi gelişiyoo feln demişti başkada bişe demedii olur merak etme daha erken demişti evlendiğim ilk sıra gittiğimdee

ayyy kıyamam ona umut işte 🙁 benimkide öyleydi kıss valla.sen benim taktikleri yap gerisini allaha bırak.ve her bebişleri içine saldığında besmele çek.ben hep öle yaptım kuşum.sonra ayaklarını havada tut yasla bi yere.yarım saat sonra duşa gir ohhh miss :d
besmle çekiyom bende cnm yaa hatta abdest alıyomm o işten öncee .. Belimin altınada yastık koyuyomm şu sıralarr havada mı tutuyumm ayaklarımı bundan sonra cnm ne dersinn

Geri