Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuşum faydası olmaz mı.süper bişi o kür.hem arada eline meyve gibi ver keçi boynuzuda yesin.çok iyi yapmışsın.sende folik asiti ihmal etme.günde 3 tane.bikerede de içebilirsin korkma tatlım okiş.
tmm tatlı yediriyom zatenn incirdi meyveydii keçi boynuzuyduu hadi hayırlısı bende içiyom keçi boynuzundann belki benimdde spermler harekete geçer haha 🙂))

ya sen bakma öyle diyenlere.bak anlatayım.testi bi yaptım teste bi haller oldu.ilk çizgi çıkar ya öle oldu ikinci çizgi yok delirecem.2 dk sonra ilk çizginin yanı bembeyaz oldu diğer yerler normal pembe ve hala 2. çizgi yok.sonra sonra 1 saati buldu o çizginin çıkması.testini hemen atma sakın.köşede bırak.ben beklemesem atıyodum testi iyiki bakıp durmuşum canım.ateşim 37.0 çıkmıştı evet.ama normal değer değil seninki.az daha yüksek olsaymış keşke ama adet olduğundaki ateş değerini biliyomusun canım
testi dün baktım 5 dk baktım attım canm tek çizgiydi bugün alıp bi dahamı yapsam yok bilmiyorum hiç ölçmedim sen öle konuşunca sitede dikkatimi çekti baktım dün gündüzde baktım 36.7 di canm yarın sabah bi dahamı ölçeyim başka belirti warmıydı

cnm o zaman kan testi yaptırr yaa stres yapma herşeyin hayırlısı bee gülümm yapacak başka bişeyimiz yokki veren allah ne zaman ol derse o zaman olur inşallah rabbim sana ol demiştir aminn 🙂)
inş canım biraz daha bekleyeyim çünkü bi ara daha 6 gün geçmişti adet olmuştum yine hüsrana uğramak istemiyorum canm pazartesine kadar bekliyim inş olmazsam amin canm allah sanada yakın zamanda nasip etsin

testi dün baktım 5 dk baktım attım canm tek çizgiydi bugün alıp bi dahamı yapsam yok bilmiyorum hiç ölçmedim sen öle konuşunca sitede dikkatimi çekti baktım
dün gündüzde baktım 36.7 di canm yarın sabah bi dahamı ölçeyim başka belirti warmıydı

canım adet olunca ateş dereceni bilsen söylicem ama diyelimki bu hafta edt oldun o sabah ölç.hergün ölç yanide adet dereceni mutlaka bil.o zaman hamişmisin yoksa adetmi olucan yada yumurtlama oluyomu mutlaka anlarsın.ben öyle hamiş kaldım.benim adet derecem 36.3 yumurtlama derecem 36.1 ama her kadının farklıdır işte.mesela kimisi yüksek derecede regl olur.sol kasığımda batma oluyodu ve anlamıştım hamiş olduğumu canım

canım iğneyi vurduktan 36 saat sonra ilişki öneriyo doktor sonraki günlerde gün aşırı ilişki.iğneden sonra akıntı miktarında artış ve kasıklarında sancı birde hafif bel ağrısı oluyo ama dayanılmayacak ağrılar değil korkma🙂benim ikinci denemem oldu sen ne zamandır tedavi görüyorsun?

ben 7 aydır bebek istiyorum ve 2 aydır da doktora gidiyorum pkos tanısı koydu...ilk ay sadece klomen kullandım yumurtalarım istenilen ebata geldi ama çatlamadan kiste dönüştü 🙁 bu ay o yüzden çatlama iğnesi vuracak.inşallah tutar... rabbim hakkımızda hayırlısını versin... 🙂

Geri