Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

idrar testimi 1 saati buldu 5 dk çıkıyo diyolar sonuç canm sabah ölçtüm 36.1 di canm sen 37 demiştin we 4 gündür geçiyo adetim olsa çıkardı zaten demi canm

ya sen bakma öyle diyenlere.bak anlatayım.testi bi yaptım teste bi haller oldu.ilk çizgi çıkar ya öle oldu ikinci çizgi yok delirecem.2 dk sonra ilk çizginin yanı bembeyaz oldu diğer yerler normal pembe ve hala 2. çizgi yok.sonra sonra 1 saati buldu o çizginin çıkması.testini hemen atma sakın.köşede bırak.ben beklemesem atıyodum testi iyiki bakıp durmuşum canım.ateşim 37.0 çıkmıştı evet.ama normal değer değil seninki.az daha yüksek olsaymış keşke ama adet olduğundaki ateş değerini biliyomusun canım

sağol tatloşum ama akşam çıkıcaz yola.benimki anca rapor alıcakmış daha zamanım var yani 🙂 he bide üst kat modemi kapatmazsa :d bide benim lap top un fanı yanmış.3 gündür zor açtım pc yi.az daha rahmetli oluyordu canım pc im :d tamir ettirdi benimki.polis olmasından dolayı bizim burda o kadar çok arkadası varki hep yardımcı oluyorlar yoksa çoook para öderdik hee.şükürler olsun seviliyor burda 🙂
vayy yazıkk kıyamam sana bebegem o komşunuda düverimm yaa kısss konşuu modemi kapatma yaa arkadaşımm magdur kalıyoo sonrada konuşamıyozz delüü konşuu ne olacakk 🙂

Cnm bana vurmustu doktorum catlama ignesi kolumdan vurdu benim..normal igne yani sonra 36 saat icinde iliski oneriyor birde vurulmadan bir gun once insallah tutar tatlim bende malesef tutmamisti..

bende yarın muayne olucam bu hafta istenen ebata gelince vuracak iğneyi,inşallah tutar canım... sen şimdi nasıl bir tedavi görüyorsun ? çatlama iğnesi kaç kere vuruldun ?

muamma bende 2.ye klomen kullanıyorum banada bu hafta çatlama iğnesi vuracakmış dr. nasıl oluyor bu süreç bana bahsedermisin biraz 🙂
canım iğneyi vurduktan 36 saat sonra ilişki öneriyo doktor sonraki günlerde gün aşırı ilişki.iğneden sonra akıntı miktarında artış ve kasıklarında sancı birde hafif bel ağrısı oluyo ama dayanılmayacak ağrılar değil korkma🙂benim ikinci denemem oldu sen ne zamandır tedavi görüyorsun?

Geri