Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Vaay vaay vaay ne sohbetler yapilmis hemde bensiiz..kizlar ya az bosaltin kafalari olacaksa olur..hayati zehir etmeyin kendinize uzmeyin herseyi akisina birakin ben suanda oyle yaptim ve cok rahatim..esmerli kiz sende bir test yap valla nasil dayaniyorsun ya hicmi merak yok 🙂 insallah cift cizgi oluur..hadi kizlar sizleri uzgun gormeye dayanamiyoruum..

Ugurlubebek cnm insallah ameliyata gerek kalmaz ilacla duzelir sende esine bol finduk fistuk yedir🙂 keci boynuzu pekmezi yedir kasik kasik..insallah duzelecek ve sende anne olacaksin..yeterki saglik olsun siz mutlu olun...ben hep oyle diyorum esim yanimda olsun mutlu olalim varsin bebegimiz olmicaksa olmasin..mutsuz olup cocugum olmasindan iyidir..gezin eglenin bak daha yeni evlisin en guzel gunlerini zehir etme ilerde pisman olursun..kiz tam cicim aylariniz tadini cikar..bebek fikrini atmaya calis kafandan..rabbim yardimciniz olsun..Ve ilerde ikiz ikiz versin🙂 w

Ugurlubebek cnm insallah ameliyata gerek kalmaz ilacla duzelir sende esine bol finduk fistuk yedir🙂 keci boynuzu pekmezi yedir kasik kasik..insallah duzelecek ve sende anne olacaksin..yeterki saglik olsun siz mutlu olun...ben hep oyle diyorum esim yanimda olsun mutlu olalim varsin bebegimiz olmicaksa olmasin..mutsuz olup cocugum olmasindan iyidir..gezin eglenin bak daha yeni evlisin en guzel gunlerini zehir etme ilerde pisman olursun..kiz tam cicim aylariniz tadini cikar..bebek fikrini atmaya calis kafandan..rabbim yardimciniz olsun..Ve ilerde ikiz ikiz versin🙂 w
inşallah mevlanacımm inşallah agzından bal damlıyoo bidenem yaa yok artıkk düşünmeyecemm bebek olayınıı eşime keçi boynuzu kürü yapıom onu içiyoo bakalımm hayırlısıı inşallahh tatlımmmm ümitsizz ismimidee ondann degiştirttimm inşallah bu isimle beraber hayatımda degişecekkk inşallahh güzel düşüncelerinn için tşk ederimm arkadaşımmmm

merhaba canim yeni ismin diledigin gibi ugur getirsin sana canim...sakin ha umitsizlige kapilmamak gerekir.Allah(c.c)vermeyecegi seyin hayalini kurdurmaz canim,sadece ondan isticeksin,herseyin vakti zamani var ,zamanindan once bugday olur mu?etrafina bi bak zamani gelince hersey nasil kendiliginden oluyor dimi.senin bebiste vaktini bekliodur canim,Rabbim yardimciniz olsun...bu arada ben de kayseriliyim..canim birde yumurtlama testini kullanmadiysan dene derim cunku enerjiniz bosa gitmemis olur🙂vaktini daha iyi ayarlarsiniz...
inşallah gülümm bende o niyetle ismi degiştirdim ama isim olayına ben hiç karışmadım sagolsun adminn bu ismi seçti bende inanıyomm inşallah bu isim bana şans getirecekk rabbim mutlu edecek beni buna inanıyomm o herşye kadir onun herşeye gücü yeter ve banada sizede inşallah o güzel duyguyu tattıracak

canımmmmm bebeğimmmmm yeni ismine bayıldım 🙂 he böyle işte ohh be neydi o ümitsizmiş.hayır benim arkadasım hep gülecek o kadar 🙂 bugün çok işim vardı.gece amcamda kaldım.gece benimki görevdeydi.bugünde dr a gittik.benim ufaklığı gördük 🙂 ama şimdi fındık kadar hehe 🙂 15 gün sonra bidaha gidicem.o zaman daha iyi belli olur.yarın konuşuruz tatloşum bol bol.çoook öptüm
ayy ben onu yerim maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah kucagına alacagın günlerde gelecekk inşallah bitanem goncamm yegenime iyi bak gülümm bende seni çok çok öptümm balımmmm

Vaay vaay vaay ne sohbetler yapilmis hemde bensiiz..kizlar ya az bosaltin kafalari olacaksa olur..hayati zehir etmeyin kendinize uzmeyin herseyi akisina birakin ben suanda oyle yaptim ve cok rahatim..esmerli kiz sende bir test yap valla nasil dayaniyorsun ya hicmi merak yok 🙂 insallah cift cizgi oluur..hadi kizlar sizleri uzgun gormeye dayanamiyoruum..
senide istedik ama dün hiç online değildin tatlım neler yapıosun baakalım ben adet olamıyorum 🙁

Geri