Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım adet olunca ateş dereceni bilsen söylicem ama diyelimki bu hafta edt oldun o sabah ölç.hergün ölç yanide adet dereceni mutlaka bil.o zaman hamişmisin yoksa adetmi olucan yada yumurtlama oluyomu mutlaka anlarsın.ben öyle hamiş kaldım.benim adet derecem 36.3 yumurtlama derecem 36.1 ama her kadının farklıdır işte.mesela kimisi yüksek derecede regl olur.sol kasığımda batma oluyodu ve anlamıştım hamiş olduğumu canım
doğru canm adet olursam öle yapayım bi teste alsam mı erkenmi biraz daha mı beklesem ki acaba bende de batma oluyo yinede ümitlenmek yok canm ya allah diyelim

doğru canm adet olursam öle yapayım bi teste alsam mı erkenmi biraz daha mı beklesem ki acaba bende de batma oluyo yinede ümitlenmek yok canm ya allah diyelim

canım 2 gün daha sabret baktın adet olmadın.özel labaratuarlar var ya hemen sonuç çıkıyo kan tahlili yaptır.için rahat eder o zaman.hamile yada değilsin anlamış olursun canım

mevlanacığım nasılsın.test yap diyorsun ama biliyorsun ki bende adet düzensizliği var.o yüzden merak filan etmiyorum.yine her zaman ki gibi geç gelicek bence.bi düzene girmedi.fabrika ayarlarıma geri dönmem lazım 🙂 🙂

canım hamişlik belirtisi aynı adet belirtisi gibidir.ben mesela her an adet olabilirim diyodum ama olmadım 🙂 tek fark mide bulantısı baş dönmesi falan gibi anlarsın hamiş olduğunu.belkide hamişsin bellimi olur 🙂
bende aynen öyleyim şuan canm sürekli çamaşırıma bakıyorum oldumu diye hı bide canm akıntı oldumu sende adete yakın hayırlısı olsn artık

Geri