Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Esmerlii cnm gozun aydin diyim ozaman darisi benim basima davul oldum resmen.. Kizlar ben bu ay cok farkli bisey denicem egerki faydasi olursa kesinlikle soylicem sizlerede ben cok umutluyum ama bakalim🙂

6 aylık evliyim ve bebek sahibi olmayı artık daha çok istedimi biliorum doktora gittim ve hormon testi yaptırdım klomen ve aspirin folbiol die ilaçlar verdi bu ay adetimin 5 ci günü kullanmam kasımın onundada kontrole gitmem lazımdı ama bayram yaklaştığı için haplara başlayamadım bidaki adetimin 5 ci günü başlıcam aralık 10 dada kontrole giderim umarım hemen hamile kalırım beklemek çok zor daha ben yeniyim ve korkuorum senelerce çocuğu olmayan var ve beklemek çok zor olmalı en kısa sürede allah herkese nasip eder inşllah kızlar ve burda hamile haberlerimizi paylaşırız bu site çok güzel ve hergün takip etmeyi düşünüyorum haberlerimizi fikirlerimizi paylaşalım 🙂

Cnm insallah daha fazla beklemeden bebek sahibi olursun.. Bu arada aramiza hosgeldin🙂

Cnm bi arkadas tavsiYe etti o yontemle tanidigi 4-5 kisi hamile kalmis bende etkilendim denemek istiyorum bosyere umitendirmek istemem ben deniyim sizede anlatirim tutarsa..

16 kasıımda adet olmam grekiyo rabbim inşalllah bi bbk daha nasip eder ilk bebeğimi 23 haftalık hamileykn erken doğumla kaybettim yüzümüzü güldür hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip et YA RABBİM

16 kasıımda adet olmam grekiyo rabbim inşalllah bi bbk daha nasip eder ilk bebeğimi 23 haftalık hamileykn erken doğumla kaybettim yüzümüzü güldür hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip et YA RABBİM

Amin cnm insallah bu arada cook gecmis olsun demekki hayirlisi buymus en kisa zamanda bebegine kavusursun insaallah..

çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın böyle bir acı.inşallah senden alırız güzel bi haber bi tedavi falan uyguluyomusun peki?

Aynn.. bende cok mutuyum burda olmaktan.. bende dün reglı oldum kızlar 4 gün gecıkmeden sonra geldı gecen ay doktora gıtmıstım rahım fılmı ve testler yaptırmıstı bı dahakı ay adet olunca 3.gün gel dedı bakalım yarın gıdıcem bu ay bana ilaç yazıcak yumurtaları çalıstırma hapı bakalım hayırlısı olsun ınsaşşah bu haplardan kullanan var mı aramızda acaba yan etkılerı falan varmıs dıye duymustum ben kılo falan mı yapıyo acaba yaa inş.yapmaz öyle bişey ALLAHIM sen bize yardım et...

ya ben geçen ay klomen kullandım yumarta oluşumuna yardımcı olması için 4 tane yumurta oluştu ama 6 gün geciktikten sonra hasta oldum yine bende bi yan etkisi olmadı başkada bi ilaç kullanmadım yumurta için,kiloyu falanda takma çok aşırı kilo aldıracağını düşünmüyorum sağlıklı bi bebek olsunda kilolar sonra verilir🙂

6 aylık evliyim ve bebek sahibi olmayı artık daha çok istedimi biliorum doktora gittim ve hormon testi yaptırdım klomen ve aspirin folbiol die ilaçlar verdi bu ay adetimin 5 ci günü kullanmam kasımın onundada kontrole gitmem lazımdı ama bayram yaklaştığı için haplara başlayamadım bidaki adetimin 5 ci günü başlıcam aralık 10 dada kontrole giderim umarım hemen hamile kalırım beklemek çok zor daha ben yeniyim ve korkuorum senelerce çocuğu olmayan var ve beklemek çok zor olmalı en kısa sürede allah herkese nasip eder inşllah kızlar ve burda hamile haberlerimizi paylaşırız bu site çok güzel ve hergün takip etmeyi düşünüyorum haberlerimizi fikirlerimizi paylaşalım 🙂

sedacım başlasaydın keşke doktorun dediği zaman bayramdan sonraymış zaten kontrolünde, bidahaki aya bırakmandada belki bi hayır vardır hayırlısı olsun inşallah allah çok aratmadan nasip eder bir bebiş🙂

Geri