Peki. Sen inanmışsın bir kere yaptır o zaman. Ben iyiyim şükür. Yolundaymış her şey. Küçük de olsa bebeği gördük. Kalp atışlarını dinletti doktor, gözlerim doldu. Bak ağlayacak şimdi diyor muzur doktorum. Çok rahatladım dün. Yakınlarımıza duyurduk. Görümcem ağlaya ağlaya aradı beni tebrik etti... Düşünebiliyor musun bebişin yaptığını. Buzları eritti. Çok duygusal anlar yaşadık yani. 21 gün sonra tekrar kontole gidicem. 7. haftadayım. Allah izin verirse o zaman 10. hafta olacak... Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu. Küçük bir defter tutmaya başladım. Bebeğime yazıyorum hislerimi, gelişmeleri... Bu zaten hep öteden beri hayalimdi. Öyle işte şükrediyorum...
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...çok güzel bi duygudur eminim kalp atışlarını duymak,görmek içindeki canlıyı hissetmek...allah bizede çok aratmadan nasip eder inşallah.bende bir günlük tutmayı istiyorum hatta bu ay bayağı ümitlendim var diye başlıycaktım yazmaya ama sonra kısmet olmadı,çok rahatlatıyo beni düşüncelerimi yazmak hemde bebeğimize bi hatıra,bizim onun için neler hissettiğimizi anlıycak🙂 bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın allahım...