Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar burada sıkıntılarımı paylaşmasam iyice çatlardım herhalde.napalım.vardır bunda da bi hayır.ama hasta oliyim artık.vücudum şişti iyice.
canım niye hasta olmayı bekliyosun ikinci çizgi çıkmış işte tamam hamilesin hamile olmadan o ikinci çizgi asla çıkmaz emin ol erken gebelik olduğu için silik çıkmış ilerleyen günlerde netleşicek ben ilk hamile olduğumu o şekilde öğrenmiştim ama sürmedi bebeğin kalp atışları duyulmadı kürtaj olmak zorunda kaldım umarım sen böle bişey yaşamazsın

canım niye hasta olmayı bekliyosun ikinci çizgi çıkmış işte tamam hamilesin hamile olmadan o ikinci çizgi asla çıkmaz emin ol erken gebelik olduğu için silik çıkmış ilerleyen günlerde netleşicek ben ilk hamile olduğumu o şekilde öğrenmiştim ama sürmedi bebeğin kalp atışları duyulmadı kürtaj olmak zorunda kaldım umarım sen böle bişey yaşamazsın
ay canım hamike olmadığını mesajı yazdıktan sonra öğrendim kusura bakama olsun hayırlısı olsun inşallah bi gün bizde hamile kalcaz üzülme

Biliyorum kizlar ya bende uzuluyorum ama iste sizi motive ediYim dedim ise yaramadi galiba tabikide bu site ondan var..esmer bende hasta olmayi dort gozle bekliorum sistim iyice.. Sedenim insallah bu kez hamile kalir ve saglikli bi sekilde kucagina alirsin cnm!!

kızlar bugün yeni bir doktora gittim hastalığım 6 gün geciktikten sonra gelmişti ve ilk 3 gün hamilelik belirtileri netti sonra kayboldu ve dünde parça geldi adetimle bende acaba bebek oluşup yine düştümü diye doktora gittim kan testi yaptı sonuç 5.42 çıktı... 5 in altında negatif oluyomuş ama doktor ne düşmüş diyebildi nede var... ama ben biliyorum kendimi yine oluştu ve düştü beta hcg de iyice düştüğü için böyle sonuç çıktı...bide doktoru hiç beğenmedim bana iki ay ara ver dedi ne gerek varki... folik asidi sordum kullanmaya devam ediyimmi diye gerek yok 2 ay ara verceksin sonra başka bşey veririz dedi🙂) ya nedir bu folik asidi kullanmam gerekmiyimu sizcede? şaşırdım ya🙂

kızlar burada sıkıntılarımı paylaşmasam iyice çatlardım herhalde.napalım.vardır bunda da bi hayır.ama hasta oliyim artık.vücudum şişti iyice.

canım bunada hayırlısı diyelim bunlar nazlı bebişler kıymet bilinsin diye yapıyolar ama gelicekler sonunda🙂) üzülme canım düşünme artık en azından sonuç netleşti..gerçekten burası çok iyi , aynı sorunu yaşayan insanlar anlıyo en iyi birbirini ,insan rahatlıyo birilerinle paylaştıkça🙂

Aynn.. bende cok mutuyum burda olmaktan.. bende dün reglı oldum kızlar 4 gün gecıkmeden sonra geldı gecen ay doktora gıtmıstım rahım fılmı ve testler yaptırmıstı bı dahakı ay adet olunca 3.gün gel dedı bakalım yarın gıdıcem bu ay bana ilaç yazıcak yumurtaları çalıstırma hapı bakalım hayırlısı olsun ınsaşşah bu haplardan kullanan var mı aramızda acaba yan etkılerı falan varmıs dıye duymustum ben kılo falan mı yapıyo acaba yaa inş.yapmaz öyle bişey ALLAHIM sen bize yardım et...

arkadaşlar yavaş yavaş adet oluyorum.biraz önce farkettim pembe bi lekelenme geldi.sanırım bir kaç saate tamamen sökülür adetim.en sonunda yaa.umudumuz diğer aylara kaldı artık.napalım vardır bunda da bi hayır.adet oluyorum ya çok şükür.

6 aylık evliyim ve bebek sahibi olmayı artık daha çok istedimi biliorum doktora gittim ve hormon testi yaptırdım klomen ve aspirin folbiol die ilaçlar verdi bu ay adetimin 5 ci günü kullanmam kasımın onundada kontrole gitmem lazımdı ama bayram yaklaştığı için haplara başlayamadım bidaki adetimin 5 ci günü başlıcam aralık 10 dada kontrole giderim umarım hemen hamile kalırım beklemek çok zor daha ben yeniyim ve korkuorum senelerce çocuğu olmayan var ve beklemek çok zor olmalı en kısa sürede allah herkese nasip eder inşllah kızlar ve burda hamile haberlerimizi paylaşırız bu site çok güzel ve hergün takip etmeyi düşünüyorum haberlerimizi fikirlerimizi paylaşalım 🙂

6 aylık evliyim ve bebek sahibi olmayı artık daha çok istedimi biliorum doktora gittim ve hormon testi yaptırdım klomen ve aspirin folbiol die ilaçlar verdi bu ay adetimin 5 ci günü kullanmam kasımın onundada kontrole gitmem lazımdı ama bayram yaklaştığı için haplara başlayamadım bidaki adetimin 5 ci günü başlıcam aralık 10 dada kontrole giderim umarım hemen hamile kalırım beklemek çok zor daha ben yeniyim ve korkuorum senelerce çocuğu olmayan var ve beklemek çok zor olmalı en kısa sürede allah herkese nasip eder inşllah kızlar ve burda hamile haberlerimizi paylaşırız bu site çok güzel ve hergün takip etmeyi düşünüyorum haberlerimizi fikirlerimizi paylaşalım 🙂

aramıza hoşgeldin canım.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.daha yeni evli sayılırsın.bende çok istiyorum bebek sahibi olmak.bundan 1 yıl önce dış gebelik yaşadım ve ameliyat oldum.doktor bize korunma cezası verdi 🙂🙂 benim adetlerim düzensiz olurdu önceden ameliyatımdan birkaç ay sonra düzene girmişti.şu 2,5 aydır korunmuyoruz artık ama bu seferde adetlerim düzensizleşti yine.bu ay adet tarihimden 16 gün sonra adet oldum.anlıycan daha bugün adet oldum.ben ayrıca pkoluyum.yumurtlama zamanlarımı biliyorum.ateş ölçümü yaparak anlamaya çalışıyorum.inşallah sen zorlanmadan kendiliğinden hamile kalırsın.burdanda o güzel haberi verirsin bizlere.ALLAH hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin tüm isteyenlere....

Geri