Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar hamile değilim...çok canım sıkkın..sonucum 0,1.kesinlikle hamile değilim.ALLAHIM sen bana sabır ver.çok feci oldum yaa.sabah ki o gebelik testinden sonra biraz da olsa umutlanmıştım.o kadar gebelik testi yaptım hiç öyle çıkmamıştı.hamile değilim bari adet oliyim yaaa..sinirden ağlıcam şimdi.
Canımm üzme kendini. diyorum ama ınan biliyorum ki üzülmemek elde degıl benım de 4 gün geçmişti hiç gecıkmezdı aha kesın hamıleyım dedım ama bugun hasta oldum bende cok üzülüyorum iş yerınde olmasam ağlıcam yanı o derece kırmızıyı görünce şok gecırdım resmen...
bu ay bır sürü belırtı yaşadım ama hepsı bos cıktı.. yaa bizim ne zaman yüzümüz gülücek çok mu şey istıyoruz anlamıyorum kı hamıle kalmanın bu kadar zor olucagını hayatta düşünmemüştüm.. cok canım sıkkın kızlar

aaaaaaaaaaaaaaa yeter ama yahuu tamam bende uzgunum ama tikim var baskasi uzulunce dayanamiyorum olsun kizlar ya tamam hamile degiliz ama birgun elbet o gunu bizde yasicaz uzakta degil o gunler sekerler... Insallah allah izin verirse cooook yakinda burda negatif testlerden degilde hamileligimizi anlatacaz cok kilo aldik diye sikayet edicez🙂 buna inanin lutfen..olsun hamile degiliz yeterki saglik olsun huzur olsun hayatimizda elbet sonra bebekte gelir!! Anlastikmi uzulmek YOOOK

esmer 200 hamilesin canım gözün aydın inşallah bizde ikinci cizgiyi silikte olsa görürürüz hadi darısı tüm isteyenlere ve bana🙂 allah tamamına erdirsin

kızlar bende çatlatma iğnesi oldum geçen ay çatladı ama olmadı bu ay tekrar vuruldum yine çatladı inş. buay allahım ol der de olur dua edin kızlar bende çok üzülüyorum ama allah büyük onuda biliyorum allahım yardımcımız olsun herşey ondan hayırda şerde

Geri