Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar merhabalar... Ben sabah idrar testi yaptım. Henüz adetime 2 gün var. Silik bir çizgi çıktı. Acaba ne demek oluyor.? Dokuz atdır çocuk istiyoruz. Alllah isteyen herkese nasip etsin inşallah ...

ben bu silik çizgi hayal kırıklığını yaşadım daha önce aslında herkes hamilesin dedi. 3 defa yaptım 3 üde silikti. Ama kanda malesef negatif ti. Bu gün doktorum la randevum var ultrasonda varda herhelse görünür değilmi?

Varsa kesin görülür. Şimdi sen böyle söyleyince ne diyeceğimi bilemiyorum. 3 defa silik çıkması çok garip... Bu defa böyle birşey olmasın inşallah

Bar arısı yarın sabah ilk idrarla denebakalım, koyulaşma var mı? Koyulaşma varsa sevin hatta aynı silik çizgiye de ama çizginin yok olma ihtimalini de unutma. Hayırlısı olur inşallah

selam kızlar merhabalar... Ben sabah idrar testi yaptım. Henüz adetime 2 gün var. Silik bir çizgi çıktı. Acaba ne demek oluyor.? Dokuz atdır çocuk istiyoruz. Alllah isteyen herkese nasip etsin inşallah ...

kozanin dedigi gibi cok cok silik bi cizgi ciksa bile hcg hormon degerin var vicudunda demektir 🙂

bildir bize 🙂 haberlerini dr. gittikten sonra..............

öpüldün..........

kızlar dün doktora gittim. Rutin kontrol günümdü zaten. Ultrason dan baktı ve adet olacaksın dedi. Zaten adetime 1-2 gün vardı. Birde klomen die bir ilaç verdi. Yumurta oluşması için kullanılıyormuş sanırım. Bakalım ona başlayacaz bu ay. Doktorum acele etme kendine stres yapıyorsun daha 1 yıl bile olmadı o yüzden seni tedaviye almıyorum dedi 🙂 Bir de bende pko sorunu var ama glukopage die bi ilaç kullanıyorum 5 aydır adetlerim düzenli geliyo. Kullanadan öncede 1 hafta kadar gecikmelerim oluyordu. Şimdi normal durumdayım. Yumurtalarım da çatlama da oluyor. Son birşey daha ; eşimden sperm testi istedi. Ama senden şüpheli değilim dedi, bazı sorulardan sonra. Bakalım kızlar hayırlısı artık (bu arada sabah biraz kırmızı gelmiş gerisi de gelir artık )
öpüldünüz kızlar. ilginize teşekkürler...