Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu ay günde 3 tane olmak üzere klomen kullandım bugün dr gittim 11. günüm ve yumurtanın boyutu 12mm. pazartesi tekrar gel yine bakıcaz dedi doktor.var mı bunu büyütmenin bi çaresi 🙁

kızlar dün doktora gittim. Rutin kontrol günümdü zaten. Ultrason dan baktı ve adet olacaksın dedi. Zaten adetime 1-2 gün vardı. Birde klomen die bir ilaç verdi. Yumurta oluşması için kullanılıyormuş sanırım. Bakalım ona başlayacaz bu ay. Doktorum acele etme kendine stres yapıyorsun daha 1 yıl bile olmadı o yüzden seni tedaviye almıyorum dedi 🙂 Bir de bende pko sorunu var ama glukopage die bi ilaç kullanıyorum 5 aydır adetlerim düzenli geliyo. Kullanadan öncede 1 hafta kadar gecikmelerim oluyordu. Şimdi normal durumdayım. Yumurtalarım da çatlama da oluyor. Son birşey daha ; eşimden sperm testi istedi. Ama senden şüpheli değilim dedi, bazı sorulardan sonra. Bakalım kızlar hayırlısı artık (bu arada sabah biraz kırmızı gelmiş gerisi de gelir artık )
öpüldünüz kızlar. ilginize teşekkürler...

ya ozaman yumurtlama sorunu var sende desene :-(
neyse hayirlisi olsun
cnm ya kocanda bi bakinsin ona göre hareket edersiniz
bol sanslar

hhmmmm
ya desenne baya yüksek dozla yumurtlayabliyorsun anca ya
neyse
peki doktorun kür fln önermedimi?
ben adetim baslayinca kür yapacagim agruston mu ne adi ve bu kür 3 ay sürüyo en azindan ....
ve tamamen bitkisel
ama tr´dede satiliyormu bilmem

slm arkadaşlar bende bende :deli: hamiş olmak istiyom 9 aylık evliyim 18 yaşındayım başlarda hep eşim bana vajinal duş yaptırıyordu şimdi ise artık o desede ben yapmıyom önelmimi aldım dr gittim hiçbir sorun yok her ay düzenli yumurtluyom 28 günde bir rgl oluyom yani regl günüm 20 ile 19 arasıdır ama bu ay nisanda 3 erken geldi ondan önceki ayda aynı tarihte ve ama zamnından gec yani akşam 9-10 gibi ama normalde adetin hep gündüz ve zamnında olur 2 aydır aksamaya başladı tüm hamişlerin %90 hamilelikten önce hormonlar kendini hazırladıgı için adet degişikligi olabilir dedi normalde adetlerim 3 gün sürere sonra kahverengi akıntım olurr martta 3 sürdü 2 gün gibi sürdü ve kahverengi geldi korkup dr gittim bekledigin adet dedi bu ayda 1.5 sürdü dr gitmedim bu sefer ama acaba diorum hormonlarmı kendini hazırlıyor yoksa bende hamiş kalmak istiyom ama yaaa :deli: yardımcı olursanız sevinirim sitenin küçük faresi :D:D

Geri