Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm arkadaslar

kac gündür girmiyorum kaynatmisiniz vllh

ee kimlerde gelismeler var?
Kizlar 🙂 ilkbahar geldi havalar cok güzel gitti bizim burada;-) hadi bakalimmmmmmmmm bu günlerden bi eser kalirmi dersiniz 🙂

allaha emanet olun
rabbim önümüzdeki zaman en cok hasretle bekleyenlere müjdeli haberlerle mutlu etsin 🙂
kendinize iyi bakin

Canım benim eşin senden neden soğusun ki, e belki de onda sıkıntı, öyle ise de sen mi ondan soğucaksın? Öyle şey mi olur? Siz birbirinize sahip çıkın önce, birbirinizin kıymetini bilin hayatım. Hiç bir şey sizden daha değerli değil. Neler denedin bilmiyorum ama bazen zorluklar insanları birbirine yaklaştırır, siz de öyle yapın. Ay güzin abla gibi oldum ama hayata nasıl bakarsan o da sana öyle bakar unutma, güzel düşünelim güzel olsun🙂
Her yöntemi denemiş olmama rağmen bende bir türlü hamile kalamadım. Artık eşimin benden soğumasından korkuyorum evliliğimizin bitmesinden 🙁 Ne olur banada yardımcı olun lütfen... 🙁

E sen benden önce gidicekmişsin🙂 Beraber olalım da güzel haberler paylaşalım🙂
ben çok bilmiyorum aşılama nasıl oluyo sen yaptır bizede anlatırsın.bende çarşamba gidicem doktora ve bende isticem artık aşılamayı bakalım ne dicek.daha önce razı olmamıştı.

Garaböcüğüm hadi bahar bize de bir göz kırpsın di mi ama🙂 İnşalah yaz gelinleri oluruz bizlerde
slm arkadaslar

kac gündür girmiyorum kaynatmisiniz vllh

ee kimlerde gelismeler var?
Kizlar 🙂 ilkbahar geldi havalar cok güzel gitti bizim burada;-) hadi bakalimmmmmmmmm bu günlerden bi eser kalirmi dersiniz 🙂

allaha emanet olun
rabbim önümüzdeki zaman en cok hasretle bekleyenlere müjdeli haberlerle mutlu etsin 🙂
kendinize iyi bakin

Okyanuz, sanırm yeni denemelerin ve yaşında küçük, olcak hayatım merak etme, her şeyn hayırlısı. 3 gün önce bir hafta idi şimdi 10 gün olmalı🙂 İnşallah yerleşme başlamıştır ve inşallah belirtilerin gebeliktir ama sanki çok mu yoruyorusn kendini.. Öpüyorum
selam kızlar belim kasıklarım ve karnım cok agrıyor neden olabilir

Canım benim eşin senden neden soğusun ki, e belki de onda sıkıntı, öyle ise de sen mi ondan soğucaksın? Öyle şey mi olur? Siz birbirinize sahip çıkın önce, birbirinizin kıymetini bilin hayatım. Hiç bir şey sizden daha değerli değil. Neler denedin bilmiyorum ama bazen zorluklar insanları birbirine yaklaştırır, siz de öyle yapın. Ay güzin abla gibi oldum ama hayata nasıl bakarsan o da sana öyle bakar unutma, güzel düşünelim güzel olsun🙂

E sen benden önce gidicekmişsin🙂 Beraber olalım da güzel haberler paylaşalım🙂

Garaböcüğüm hadi bahar bize de bir göz kırpsın di mi ama🙂 İnşalah yaz gelinleri oluruz bizlerde

Okyanuz, sanırm yeni denemelerin ve yaşında küçük, olcak hayatım merak etme, her şeyn hayırlısı. 3 gün önce bir hafta idi şimdi 10 gün olmalı🙂 İnşallah yerleşme başlamıştır ve inşallah belirtilerin gebeliktir ama sanki çok mu yoruyorusn kendini.. Öpüyorum

günaydinlar herkeze

Güzin ablamiz görevde ;-)

hayirlisi olsun evvela dimi
koza düsüncelerin cok güzel evet bende ayni fikirdeyim güzel düsünenin karsisina güzel seyler cikar eminimki.... mesela mutluluk mutlulugu ceker bence ve huzurluysan ve herseyin hayirlisina inaniyorsan her istedigin yerine gelir 🙂 dimi ama

Arkadaslar mühim olan ne biliyormusunuz bence cocugu evliligin kurtulusu olarak görmemek lazim 🙂
evliliginde mutluysan ve bir cocuk mutlulugunuza nese katacaksa eger ozaman olsun bence evliligini kurtarmaya calismak yanlis cocukla hem cifte yazik hem cocuga....

ve cocuk olmuyor diyede ne kadin nede erkek baski uygulayabilir.
Baski ister istemez kuruluyor bi cift cocuk istedigi zaman karsisindaki de üzülecek diye tedirgin oluyor hem kadin hem erkek.
bence bu durumdan kacinilmali....

arkadaslar lütfen kimse yanlis anlamasin bu sadece benim düsüncem herkez kendisine göre tartsin

garaböcüğüm katılıyorum sana. Evliliği çocuk kurtarmaz, çocuk olmuyor da diye de evlilik yıkılmamalı. Evde canım sıkılıyor diye de çocuk yapılmamalı. Evlat ayrı bir şey ve ayrı bir bilinç gerektirmeli. Ama burası Türkiye, keşke her şey olması gerektiği gibi olsa ama maalesef değil🙁

Geri