Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhsaba arkadaşlarrr benide aranıza alır mısınız?

Ay hadi bakalım. Pzt güzel haberlerin olur inşallah. Benim de bu ay telaş başlıcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Birinciyi yapsam daha ikinciyi yapçam😀

E hadi inşallah beiş gelmiştir. Yükselir o değerler bence🙂

ağzından bal akıyor kozacım...2 gün sonra tahlilim var çoooooooooook korkuyorummm 🙁(( hepimiz hamile kalalım en kısa zamanda Allahın izniyle

slm melekler benim sorum vardı bugün ilk defa midem bulandı belim agrıyor ve karnım agrıyo sizce neden gebelik olabilir mi yaaaaaaaa reglim 1 hafta önce bitti

slm ben yeniyim arkadaşlar. aylardır didinip duruyoruz bebiş için ama bi türlü olmadı.adetime daha 1 hafta var ancak ilişki sonrası biraz kanamam oldu bide belim çok ağrıyor.offf hayal kırıklıklarından bıktım ama sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi kanama neden olmuştur

kızlar en son 21 mart ta adet olmuştum normal döngüm 28-30 gün arasında ama ben hala adet olmadım.idrar testi yaptım negatif 🙁 açıkcası kan testi yaptırmayada korkuyorum biraz daha beklesem daha mı iyi olur acaba ne dersiniz

Olamaz şekerim. adetin 5 gün sürse, br hafta önce bittiğine göre etti 12. YAni sen daha ovulasyon dönemi civarındasın. Yani çalışma zamanı, daha çalışsaksınız, döllenme olcak, rahme yerleşecek ki bebek o zaman belirti olsun😀

slm melekler benim sorum vardı bugün ilk defa midem bulandı belim agrıyor ve karnım agrıyo sizce neden gebelik olabilir mi yaaaaaaaa reglim 1 hafta önce bitti

Geri