Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yasmin adetin geçmiş, idrarda da çıkmalı esasen ama belki geç döllenme olmuştur. İçin nasl rahat edecekse öyle yaptır, ak koyun kara koyun belli olsun diyorsan kan testi yaptır ki için rahatlasın. Ama rahatım zaten diyorsan da bekle bakalım azcık daha, bir daha idrar testi yaparsın iki gün sonra.. İnşallah bebeğin gelmiştir.

kızlar en son 21 mart ta adet olmuştum normal döngüm 28-30 gün arasında ama ben hala adet olmadım.idrar testi yaptım negatif 🙁 açıkcası kan testi yaptırmayada korkuyorum biraz daha beklesem daha mı iyi olur acaba ne dersiniz

tşkler.... yazıları okuyordum bende aranıza katılmak istedim.... 1 yıllık evliyim ve sabırsızlıkla bebek bekleyenlerdenim...bu ay daha önceki aylardaki gibi hayal kırıklığı yaşamamak için mümkün olduğunca düşünmemeye çalıştım...adetim 3 gün geçti adetime 1 hafta 10 varkende kasıklarımda agrı olmaya başladı ve hala devam ediyoo...gögüslerimde de bu güne kadar yaşamadığım ağrılar oldu...ve bugün gögüslerdeki damarların daha da belirgenleştiğini fark ettim....ama hala çok tedirginim test yapmaya korkuyorum...

canım arkadaşım bende 9 aylık olacak mayısta bende senin gibi bebek beliorum benimde bu ay gögüslerdeki damarlar belirgin oldu ama regl oldum sakın belirtilere takılma yanılta biliorlar fazlada piskolojik baskı uygulama akışına bırak ve inşallah ben yanılıyorumdur bebegin gelmiştirr canım arkadaşım

evet ya artık her ay bütün belirtiler ar, napıcaz kızlar beklemek çok zor,Rabbim biran önce hayırlısıyla nasib etsin amiiiiin

Her şeyin hayırlısı yasmin. Yeni ay yeni ümitler bende adet olmayı beklyorum ki bu ay aşılama olabileyim🙂 Dert etme şekerim, beraber gün sayarız, her şeyde bir hayır var sakın üzülme

ben çok bilmiyorum aşılama nasıl oluyo sen yaptır bizede anlatırsın.bende çarşamba gidicem doktora ve bende isticem artık aşılamayı bakalım ne dicek.daha önce razı olmamıştı.

Geri