Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

CAnım ne güzel senden haber almak? Valla çok sevindim. Oh bebiş iyiyse daha ne olsun? Cinsiyeti belli olunca yaz, bak erkek doğdu içime. Hamile olduğunu da anlamıştım, tanımadan içime doğmuştu, pıt pıt atıyor demiştin de mi🙂) Ay allah bize deo günleri nasip etsin. Aşılama olcam hayatım, nasipse yarın. Senden aldığım tüüüm tavsiyelere uycam, tekrar sağol. Öpüyorum, allah kolaycıcık hamilelik nasip etsin sana canım. Görüşürüz

slm koza,nasılsın? hani sen bu ay aşılama yaptıracaktın.öbür aya mı kaldı?bende cuma günü kontrole gittim bebek iyi şimdilik.kardeşimde kalıyodum.onda internet yoktu hiç yazamadım.

Papatyagül oldum aşılamamı hayatım. 15 milyon hareketli enjekte edildi. Dr çok umutlu konuşmadı🙁 Nasipartık, öpüyorum, teşekkür ederim desteklerin için

Papatyagül oldum aşılamamı hayatım. 15 milyon hareketli enjekte edildi. Dr çok umutlu konuşmadı🙁 Nasipartık, öpüyorum, teşekkür ederim desteklerin için
hadi hayırlısı,ama çok iyi 15 milyon.bana 4 milyon enjekte edilmişti.19 milyonmuş,yıkanınca 4 milyon kalmış.eğer 15 milyonsa iyi.tutacak inşallah.seninle ilgili hep öylebi his var içimde.Allahım inşallah yüzünü güldürür.bende antalyaya tatile gelirsem gelip görürüm bebişle seni.ağır kaldırma,iş yapma.yat.14 gün.doktorun umutlu konuşmamasına gelince,hep öyleler.sonuçta %20 ya şans.çok umut vermek istemiyolar.

Ay canım benim, ne güzel umut verdin. Bana da çok az gelmedi 15 milyon. Niye o kadar olumsuz konuştu anlamadım. Vitamin elevit çinko ve padişah macunu kullandırıyordum. Hareketliliğimiz artmış gibi gelsi sayımız düşşe de. Bir de bir aşılama daha gereksiz dedi. Ona takıldım, eşim çok üzüldü, eksiklik hissediyor gibi. Ben çok etkileniyorum ve o bütünbunları yaşama nedenim olarak kendini görüyor🙁(( İnşallah 10 güne güzel haberlerim olur. Papatyam gülüm allah hamilelerin dileklerini geri çevirmezmiş, içine doğuyor ya o bile mutlu etti beni, sağol canım iyi ki varsın, sitedeki tüm arkadaşlarım sağolun

hadi hayırlısı,ama çok iyi 15 milyon.bana 4 milyon enjekte edilmişti.19 milyonmuş,yıkanınca 4 milyon kalmış.eğer 15 milyonsa iyi.tutacak inşallah.seninle ilgili hep öylebi his var içimde.Allahım inşallah yüzünü güldürür.bende antalyaya tatile gelirsem gelip görürüm bebişle seni.ağır kaldırma,iş yapma.yat.14 gün.doktorun umutlu konuşmamasına gelince,hep öyleler.sonuçta %20 ya şans.çok umut vermek istemiyolar.

Geri