Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol canım bende iyiyim kocam işe gitti kaldım bbu güzel havada evde..[/QUOTE]
canım sonradan vermesi zor oluyo dikkat et kendine

ayy o civciv yer seni tatlim benim.Uyuyan bebisi degistirmissin?Oglan iyi ne yapsin babasiyla camiiye gittiler.Ergenlik cagina giriyormusta anlayisli davranmalisiniz dedi Dr
evet bacım ötekinin uyanacağı yoktu bende senin avatarındaki gibi cin gibi bir eleman koydum🙂
oğlanın sonuçlarının iyi çıktığına sevindim
ayyyyyy bu zamanda ergenlik çok başka canım yaaaaa benim kız kardeşimde yeni çıktı ben öyle bi dönem görmedim Allah yardımcın olsun bacım...bazen düşünüyorumda acaba bizim zamanımızda ergenlik diye bişi yokmudu ben hiç hatırlamıyorum....

Yap söyle güzel okkali bi yorgunluk kahvesi ve dal bizimle muhabbete-valla ilac gibi gelir biseycin kalmaz🙂

yaptım canım içtim nescafe 🙂 iyi geldi

tabikiii söylerim canım allahım her isteyene hayırlısıysa versin...benim bebek iyi çok şükür 28.haftamızdayız zaman çok çabuk geçiyor..

allah razı olsun şimdiden.... amiiiiiiinnn canım inşallah.
aman maşallah bebişin epey büyümüş. allah ikinizi de hayırlısıyla sağlıklı olarak kurtarır inşallah canım.

yaaa siz hemen konuşabiliyormuşsunuz..... benim göresim gelmiyor öyle zamanlarda, hatta o kadar soğuk oluyorum ki anlatamam. içim almıyor ne yapayım.

Bende aynen senin gibiyim canim.Bizdede o dayanamaz hic küslüge.Ne kadar büyük sorun olursa olsun 5 dakika sonra birsey olmamis gibi laf atar.Ben yüz vermeyince fena sinirlenir...

boşver bacım iyiki ağlıyoruz valla ben çok şükrediyorum böleeee sulugöz olduğum için yoksa içimden asla atamam birikirde birikir diğer türlü

Bende aynen senin gibiyim canim.Bizdede o dayanamaz hic küslüge.Ne kadar büyük sorun olursa olsun 5 dakika sonra birsey olmamis gibi laf atar.Ben yüz vermeyince fena sinirlenir...

kız öylesi daha iyi kıymetli olursun

ben de ağlarım kırgınlığa dayanamam ama öyle hemen de yaklaşamam... bu da benim yapım ne yapayım. inşallah kıymetli olurum şuracım 🙂

Dogru söylüyon canimin ici yaa,biz ergenlik nedir bilemedik hic.Valla babam cok disiplinlidir sagolsun gikimizi cikaramazdik.Simdikiler herseyde ergenligin arkasina saklaniyorlar ve etrafindakilerde daha bilincli olduklarindan anlayisla karsiliyorlar bunlari.Kilosu bile iyiymis.1,57m boy 41 kilo.Hayret ettim.Aslinda kaburgalarini sayabiliyoruz🙂

sağol canım bende iyiyim kocam işe gitti kaldım bbu güzel havada evde..
canım sonradan vermesi zor oluyo dikkat et kendine[/QUOTE]
ya canım aslında herkes abartıyorsun diyor doktorumda normal diyor ama ben hiç hayatımda 57 kilo olmadım kiii öyle ağır geliyorumki kendime 50 ile hamile kaldım 28.haftamdayım bundan sonra haftada 500gr almak öneriliyor..ben takmışım kocam öle diyor..bu arada sadece karnım var alt üst aynı 36 beden giyiorum..son aylarda uçan balon olmmasam bari😀beni biraz pış pışlayın yahuuuu