Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sonradan vermesi zor oluyo dikkat et kendine
ya canım aslında herkes abartıyorsun diyor doktorumda normal diyor ama ben hiç hayatımda 57 kilo olmadım kiii öyle ağır geliyorumki kendime 50 ile hamile kaldım 28.haftamdayım bundan sonra haftada 500gr almak öneriliyor..ben takmışım kocam öle diyor..bu arada sadece karnım var alt üst aynı 36 beden giyiorum..son aylarda uçan balon olmmasam bari😀beni biraz pış pışlayın yahuuuu[/QUOTE]

aaaaa muhteşem bir kilo.... ben şimdiden 65 kiloyum canım. düşünsene sonra ne olurum kim bilir... sanırım bir balina 🙂 ama umrumda değil artık, allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin bana yeter... inşallahhh

Dogru söylüyon canimin ici yaa,biz ergenlik nedir bilemedik hic.Valla babam cok disiplinlidir sagolsun gikimizi cikaramazdik.Simdikiler herseyde ergenligin arkasina saklaniyorlar ve etrafindakilerde daha bilincli olduklarindan anlayisla karsiliyorlar bunlari.Kilosu bile iyiymis.1,57m boy 41 kilo.Hayret ettim.Aslinda kaburgalarini sayabiliyoruz🙂

maşallah ne güzel... umarım hep böyle sağlıklı olur canım.

ya canım aslında herkes abartıyorsun diyor doktorumda normal diyor ama ben hiç hayatımda 57 kilo olmadım kiii öyle ağır geliyorumki kendime 50 ile hamile kaldım 28.haftamdayım bundan sonra haftada 500gr almak öneriliyor..ben takmışım kocam öle diyor..bu arada sadece karnım var alt üst aynı 36 beden giyiorum..son aylarda uçan balon olmmasam bari😀beni biraz pış pışlayın yahuuuu[/QUOTE]
ay bende kilolu derken bunamı diyodun sen kilolu görmemişin ne demişler yemegin salşalısı kadının kalşalısı

Dogru söylüyon canimin ici yaa,biz ergenlik nedir bilemedik hic.Valla babam cok disiplinlidir sagolsun gikimizi cikaramazdik.Simdikiler herseyde ergenligin arkasina saklaniyorlar ve etrafindakilerde daha bilincli olduklarindan anlayisla karsiliyorlar bunlari.Kilosu bile iyiymis.1,57m boy 41 kilo.Hayret ettim.Aslinda kaburgalarini sayabiliyoruz🙂
senin oğlan kemikli demekki boyuda maşallah daha şimdiden 1.57 benimki bile 1.62..... kıssss senin oğlan büyünce selvi boylu olacak maşallah canım benim
evet bacım benim babamda öyleydi kardeşimle aramızda 8 yaş var ama varya resmen neredeyse bizimkileri parmağında oynattı kardeşimde biraz troit problemi vardı birde dediğin gibi daha bilinçlilerdi o yüzden hiçbirşeyine karışmadılar...bana yaptıkları kısıtlamaların hiçbirini yaşamadı kardeşim....

Canim hamile kaldigi anda zayif olanlarin hamilelikte daha fazla kilo aldigini duymustum.Bastan kilolu olanlar daha az aliyormus.Bende 48 kiloyla hamile kalmistim.64 kiloyla dogum yaptim.Dogumdan sonra eve geldigimde 57 kiloydum.Sonra rejim yaparak verdim tüm kilolarimi tekrar.Sende verirsin.Bence kilolari kafana takma fazla.Önemli olan bebeginin sagligi.Asil dogumdan sonra emzirirken insan cok kilo alabiliyor.Her emzirmeden sonra asiri bir sekilde tatli cekerdi canim.Simdi fazla takma,o zaman dikkat et derim canim...

kızlarrrrrrrrrrrrrr
bennnnnnnnnnnnnnnnnn
siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merakkkkkkkkkkkkkk
ediyommmmmmmmmmm
resimlerimiziiiiiiiiiiii
koyalımdaaaaaaaaaa
bakalımmııııııııııııııııı
sonraaaaaaaaaaaaaa
kaldırırızzzzzzzzzzzzz
bilmiyorummmmmmmm
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sakıncasııııııııııııııııııı
olurmuuuuuuuuuuuuuuu

senin oğlan kemikli demekki boyuda maşallah daha şimdiden 1.57 benimki bile 1.62..... kıssss senin oğlan büyünce selvi boylu olacak maşallah canım benim
evet bacım benim babamda öyleydi kardeşimle aramızda 8 yaş var ama varya resmen neredeyse bizimkileri parmağında oynattı kardeşimde biraz troit problemi vardı birde dediğin gibi daha bilinçlilerdi o yüzden hiçbirşeyine karışmadılar...bana yaptıkları kısıtlamaların hiçbirini yaşamadı kardeşim....
Sorma canim,kücükler cok sansli oluyorlar.Anne baba onlara karsi daha toleransli davraniyor genellikle.Bizdede aynen.Ben en büyükleriyim en disiplinli olarak büyütülende ben oldum.Evet tatlim,bizim delikanli masallah hep boyuna gidiyor,birazda enine gitseydi🙂Sert bir rüzgar esse ucuracakmis gibi sanki:laugh:

Geri