Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

lara,mrs.m ve şuracım destekleriniz için çoookk teşekkür ederim😀 ne olur şımarık diye düşünmeyin o kadar kiloyu sorun yapmayıpta herşeye razı olan yeterki bebeği olsun isteyenler var sen nelerle uğraşıyorsun diyebilirsiniz..ama insanoğlu işte bitmiyor böyle saçma takıntılar..

Sorma canim,kücükler cok sansli oluyorlar.Anne baba onlara karsi daha toleransli davraniyor genellikle.Bizdede aynen.Ben en büyükleriyim en disiplinli olarak büyütülende ben oldum.Evet tatlim,bizim delikanli masallah hep boyuna gidiyor,birazda enine gitseydi🙂Sert bir rüzgar esse ucuracakmis gibi sanki:laugh:
bacım doktor demiş ya zaten ergenlik dönemine giriyor diye bundan sonra alır sen kafana takma canımıniçi
şura benim için farketmez canım koyarız fotoyu🙂

lara,mrs.m ve şuracım destekleriniz için çoookk teşekkür ederim😀 ne olur şımarık diye düşünmeyin o kadar kiloyu sorun yapmayıpta herşeye razı olan yeterki bebeği olsun isteyenler var sen nelerle uğraşıyorsun diyebilirsiniz..ama insanoğlu işte bitmiyor böyle saçma takıntılar..
allah gönlüne göre versin canımmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim hiç şımarıklık olurmu meleğini düşündüğün kadar kendinide düşünmelisin evet canım insan oğlunun takıntıları bitmiyor şöleeeeeee bi rahat olmayı bilmiyoruz🙂

Bunlar biraz hamilelik hormonlarindan geliyor tatlim.Bendede oluyordu.Normal bunlar,sen icini ferah tut...🙂

Geri