Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam kizlar,bende geldim...

hoşgeldiiiinn

neyse canım takma kafana

öfff ne takacam sinir oluyorum sadece sinirlenincede hemn ağlıyorum.

canımmmm sık dişini biraz.....bu yoğun günler de geçer elbet. mesai hakikaten yorucu olur. hayırlısı canım canını üzme

geçer geçerde ben ne kadar dayanacam onu bilmiyorum ,şeytan diyor vur kapıyı çık

al bendende o kadar bacım....erkek milletine hayatta yaranılmaz nedir bu kadınların çektiği yaaaaaaa.....herşeyi yap yap yap sonuç yine aynı Allahtan çok rahat ağlıyorumda içimden çabuk atıyorum...benimkide aynı seninki gibi haklıda olsa haksızda olsa kılını kıpırdatmaz ille benden çıkacak ilk kelimeeeeee ayyyy aaaayyyyyyyyyyyy
huyum kurusun çok çabuk affederim 5 dakika sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşabilirim tabiiiiii dayanamadığımı biliyoryaaaaaa......................................

bende senin gibiyim valla hemen ağlıyorum bide onunla dalga geçiyor daha çok sinirleniyorum,ertesi günde küs olduğumuzu bile unutup konuşuyorum

canımmm merhaba ne zamandır görüşemedik, nasılsın bebişimiz nasıl bakalım?
biz bildiğin gibi... beklemedeyiz hala hayırlısıyla tabiki. hımm işler yoğundur o zaman. hayırlısıyla gitsin gelsin. söyler misin bebek isteyen herkese nasip olsun diye o yüce yerde bize dua edebilir mi? isim isim değil sadece bu kadar canım.
tabikiii söylerim canım allahım her isteyene hayırlısıysa versin...benim bebek iyi çok şükür 28.haftamızdayız zaman çok çabuk geçiyor..

yaaa siz hemen konuşabiliyormuşsunuz..... benim göresim gelmiyor öyle zamanlarda, hatta o kadar soğuk oluyorum ki anlatamam. içim almıyor ne yapayım.

canım güle güle gitsin allah kabul etsin bizede nasip etsin sen nasılsın iyimisin
çok şükür canım herşey yolunda homini gırtlak yiyoruz oğlumla hızlı kilo alıyorum dikkat etmeme rağmen sanırım zayıf başladığım için böyle oldu..

sağol canım sanada iyi pazarlar biz iyiyiz canım sen nasılsın[/QUOTE]sağol canım bende iyiyim kocam işe gitti kaldım bbu güzel havada evde..

hoşgeldiiiinn

öfff ne takacam sinir oluyorum sadece sinirlenincede hemn ağlıyorum.

geçer geçerde ben ne kadar dayanacam onu bilmiyorum ,şeytan diyor vur kapıyı çık

bende senin gibiyim valla hemen ağlıyorum bide onunla dalga geçiyor daha çok sinirleniyorum,ertesi günde küs olduğumuzu bile unutup konuşuyorum
Hosbuldum Desencim,Allah kolayliklar versin canim...

Geri