Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

amaaan iş işte , kastırıyorlar bu ara iyice , mesai üstüne mesai, bezdim valla çalışmaktan keşke bende öğretmenlik yapabilseydim

canımmmm sık dişini biraz.....bu yoğun günler de geçer elbet. mesai hakikaten yorucu olur. hayırlısı canım canını üzme

Selam kizlar,bende geldim...
hoşgeldin lara nasılsın

olsun canım bizim gibi güzelleri bulmuşlar bide kıymetimizi bilmiyolarrrrrrrrrrr
al bendende o kadar bacım....erkek milletine hayatta yaranılmaz nedir bu kadınların çektiği yaaaaaaa.....herşeyi yap yap yap sonuç yine aynı Allahtan çok rahat ağlıyorumda içimden çabuk atıyorum...benimkide aynı seninki gibi haklıda olsa haksızda olsa kılını kıpırdatmaz ille benden çıkacak ilk kelimeeeeee ayyyy aaaayyyyyyyyyyyy
huyum kurusun çok çabuk affederim 5 dakika sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşabilirim tabiiiiii dayanamadığımı biliyoryaaaaaa......................................

al bendende o kadar bacım....erkek milletine hayatta yaranılmaz nedir bu kadınların çektiği yaaaaaaa.....herşeyi yap yap yap sonuç yine aynı Allahtan çok rahat ağlıyorumda içimden çabuk atıyorum...benimkide aynı seninki gibi haklıda olsa haksızda olsa kılını kıpırdatmaz ille benden çıkacak ilk kelimeeeeee ayyyy aaaayyyyyyyyyyyy
huyum kurusun çok çabuk affederim 5 dakika sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşabilirim tabiiiiii dayanamadığımı biliyoryaaaaaa......................................
ya aynen kin tutamam huyumuzu bildiklerimden böyle yapıyorlar

Geri