Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi degilim bizde biraz atıştık eşimle morelim bozuk

canım sen yeni geldin sen nasılsın canım

kız zilli 🙂 ben buradaydım siz sonradan geldiniz be ya 😛iha:
niye kapıştınız bakiym kocacığınla ,bozma morallerini ,alır gönlünü :dil:

bende vayıııııııım bende vayıııııııımmmmmmm

hoşgeldiniz efenim , buyrun buyrun

herkese iyi pazarlar fıstıklar...kayınvalidem umreye gidiyor hazırlıklar falan derken giremiyorum..ne olur kusura bakmayın..eeee nasılsınız..

canım canını üzme arada olur öyle şeyler.... karşılıklı alttan alıp çözün.

canımm senin online olduğunu şimdi gördüm nabersin

iyi diyelim iyi olsun pazar pazar çalışıyorum işte

hoşgeldin canım

ahhhh benim desenim bugün buralarda yalnızmı kalmış
bacıların bacısı sen nasılsın çalışıyorsun demek kıssssss pazar pazar bu ne çalışması böleeeee

evettt şeffkate ihtiyacım varrr

evet yaaa misafirlerim gelecek de ondan detaya indim, yoksa kendimi bu kadar yormazdım 🙂 ama neyseki hallettim. bir tek mutfakta ocak silinecek o kadar.

hamarat arkadaşım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak hem çok mmmmmmmmm yolluyorum dikkatini çekerim

herkese iyi pazarlar fıstıklar...kayınvalidem umreye gidiyor hazırlıklar falan derken giremiyorum..ne olur kusura bakmayın..eeee nasılsınız..

canımmm merhaba ne zamandır görüşemedik, nasılsın bebişimiz nasıl bakalım?
biz bildiğin gibi... beklemedeyiz hala hayırlısıyla tabiki. hımm işler yoğundur o zaman. hayırlısıyla gitsin gelsin. söyler misin bebek isteyen herkese nasip olsun diye o yüce yerde bize dua edebilir mi? isim isim değil sadece bu kadar canım.

anla bekarlık sultanlık nışanlılık vezirlik evlilik rezillik
hıımmm atışma meselesi boşver kuzum bu sabah aynı olay bizdede oldu hatta sinirime salya sümük ağladım bide karşıma geçip senin bu aralar muslukların fazla açık demez mi aaayyyyy şimdi dışarda çıkarken yüzüne bile bakmadım elbet gelecek eve.......amaaaaaan canımıniçi gelir geçer bunlar tuzu biberi boşşşveeerrrrrrrr
evet yaaa misafirlerim gelecek de ondan detaya indim, yoksa kendimi bu kadar yormazdım 🙂 ama neyseki hallettim. bir tek mutfakta ocak silinecek o kadar.
ooooo bacım hadi sana şimdiden kolay gelsin
sağol canım sanada iyi pazarlar biz iyiyiz canım sen nasılsın

Geri