Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim her zaman aynisi olacak diye birsey yok biliyorsun.. o yuzden bu kadar istiyorsaniz neden bekleyesiniz ki?.. ben sahsen beklemezdim.. helede hamile kalabildigimi bilsem hic beklemezdim.. Ama yinede karar sizin guzelim..
evet canım haklısın bakalım bıtsınde reglım bakalım baslarız olmazsa bebek ayrı bısey yaaaa yanı evde gercekten mutluluk bıze benzeyen bısey yaaa bızden bır parca dusundukce ınsan hakkaten mutlu oluyo allahım tum olmayanlara versın ınsallah

Sağol güzelim,dün adetim bitti canım.Daha iyi hissediyorum ama kendimi,denemeye başlayacağız tekrar canım.Semear testimin sonucunu bugün öğrendim,çpk şükütr temiz canım.Allah nasipleirmizi hayırlısıyla versin inşallah.Senin herşey yolunda mı canım,nasıl gidiyor hamişlik canım.

selam arkadaşım nasılsınn
testin temiz çıkmış çok sevindim

hepinize merhaba melekler yeni arkadaşlarımız beni tanımazlar ama eskiler neler yaşadığımı bilirler şu an 6 aylık ikiz bebeklerime hamileyim desencim beni merak etmişsin her şeyi o kadar yoğun yaşadımki bilemezsiniz beni affedin olurmu

hepinize merhaba melekler yeni arkadaşlarımız beni tanımazlar ama eskiler neler yaşadığımı bilirler şu an 6 aylık ikiz bebeklerime hamileyim desencim beni merak etmişsin her şeyi o kadar yoğun yaşadımki bilemezsiniz beni affedin olurmu

bebeklerini hayırlısıyla kucağına alırsın inş
kolay gelsin rabbim yardımcın olsun:Laie_23:

selam arkadaşım nasılsınn
testin temiz çıkmış çok sevindim
Sağol Bizacım çok şükürki evet bu haber iyi canım,sen nasılsın güzelim,iyi gidiyormu hamişlik,çok yaraştı dimi canım,insan hamilekaldığını öğrendiği an bir başka oluyro bence,Allahım tamamına erdirsin inşallah,korusun kollasın,kucağına almayı nasip etsin.Herşey çok iyi olacak canım,eminim.

ıyıyım ben canım sen nasılsın?nasıl hıssedıyosun kendını varmı agrın falan ıyımısın

Allahım tez zamandada sana yaşatır hamilelik duygularını
bende pek bişi yok şuan midemde yanma çok bulantı yok
ama karnımda ağrı oluyo belimdede bebek düşecek di korkuyorum
iştahımda azaldı sanki hala bebeği keseyi bile göremedim banada dua edin
çarşambaya yada yarın görünecem ultrasana girecem
inş bebiş kendini gösterir dış gebeliğim olmuştu benim çok korkuyorum
ebruakerden hiç haber çıkmadı gebeliği nasıl ki

evet canım haklısın bakalım bıtsınde reglım bakalım baslarız olmazsa bebek ayrı bısey yaaaa yanı evde gercekten mutluluk bıze benzeyen bısey yaaa bızden bır parca dusundukce ınsan hakkaten mutlu oluyo allahım tum olmayanlara versın ınsallah

Insallah canim.. evet dusundukce bile icim kipir kipir oluyor.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..

selamlar kızlar.
nasılsınız

Slm taze anne ben iyiyim cok sukur ya sen nasilsin? bebis nasil? bulantilarin var mi?

Sağol güzelim,dün adetim bitti canım.Daha iyi hissediyorum ama kendimi,denemeye başlayacağız tekrar canım.Semear testimin sonucunu bugün öğrendim,çpk şükütr temiz canım.Allah nasipleirmizi hayırlısıyla versin inşallah.Senin herşey yolunda mı canım,nasıl gidiyor hamişlik canım.

Mucize canim hosgeldin.. testlerinin temiz cikmasina cok sevindim senin adina.. insallah en kisa zamanda yeni calismalar sonuc verirde tekrar guzel haber verirsin bizlere..

Merhaba cansi14, ben listede ismini goruyordum ama daha once tanismak nasip olmamisti.. canim bize biraz bahsedermisin hamile kalmadan onceki donemi? bebeklerin nasillar? Rabbim insallah onlari sag selamet kucagina almayi nasip eder..

Geri