Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah canim.. evet dusundukce bile icim kipir kipir oluyor.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..

Slm taze anne ben iyiyim cok sukur ya sen nasilsin? bebis nasil? bulantilarin var mi?

Mucize canim hosgeldin.. testlerinin temiz cikmasina cok sevindim senin adina.. insallah en kisa zamanda yeni calismalar sonuc verirde tekrar guzel haber verirsin bizlere..

Merhaba cansi14, ben listede ismini goruyordum ama daha once tanismak nasip olmamisti.. canim bize biraz bahsedermisin hamile kalmadan onceki donemi? bebeklerin nasillar? Rabbim insallah onlari sag selamet kucagina almayi nasip eder..

Sağol yagülü24,canım umutluyum,çalışacağım yavrum için,sizlerde sakın ümidinizi yitirmeyin canlarım.

Sağol Bizacım çok şükürki evet bu haber iyi canım,sen nasılsın güzelim,iyi gidiyormu hamişlik,çok yaraştı dimi canım,insan hamilekaldığını öğrendiği an bir başka oluyro bence,Allahım tamamına erdirsin inşallah,korusun kollasın,kucağına almayı nasip etsin.Herşey çok iyi olacak canım,eminim.

amin canımmmmmmm
inşallah sana ve bekleyenlere tez zamanda:bebiss:

kızlar ben klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım. iki ay hep tek bebek diyordu doktorum osıra kontrole gittiğimde kanama kesesi var dedi dinlenmen lazım dedi daha sonra kontrole gittigimde o kesenin bebek kesesi olduğunu söyledi bebekleri kaybedebilirsin dedi sonra başka bir doktor gittim oda ankaraya gönderdi ankarada amniyosentez dediler ben bunuda yaptırmdım daha sonra başka bir doktora gittim oda herşeyin normal olduğunu ikizlerde büyüme farkı olabileceğini söyledi şu an herşey normal aralarında 300 gr farkla büyüyolar ikizlerimin biri kız biri erkek ben bu günleri bebeklerimi allaha emanet aderek atlattığıma inanıyorum hepiniz bu duyguyu tadarsınız inşaallah

amin canım sen daha iii
biliyosun senle durumumuz aynı ya
dua et
ben busefer çörekotu bal tarçın adetimin 15. gününden itibarende soğan suyu kullandım
sanda tavsiye ediyorum eşimde keçi boynuzu kullandı
evet canım maalesef kotu tecrubelerımız ortak.kecıboynuzunun pekmezını ıcıyoruz bız esımle dıgerını ıcemem yaw ben mıdem rahatsız agr gelır valla rahat ol tamam mı ınsallah tutunacak bebısın bu sefer saglıkla buyuyecek canım sen stres yaparsan olmaz aklında olsun korkma sakın bızde korkuyoruz ya aynı seyı yasarsak dıye ve calısmaya baslayamıyoruz bu aklımızda olunca yazgulu herzaman aynı sey olmaz dedı kı haklı sende oyle dusun bu sefer aynı olmayacak allahın ıznıyle sen keyfını sür bugunlerın sımdı baska sey dusunme dualarımız senınle

Son düzenleme:
Slm taze anne ben iyiyim cok sukur ya sen nasilsin? bebis nasil? bulantilarin var mi?

QUOTE]
saol canım fena deilim bulantı pek yok iştahım azaldı karnımda ağrı oluyo
düşüverecek di evham yapıyorum... bana dua edin bebeği daha görmedim.....

Anliyorum canim ama elinden geldigi kadari ile rahat olmaya caliski bebeginde rahat etsin..Insallah hersey yolunda gidecek ve bebegini goreceksin..

Dualarim hepimiz icin guzelim..

amin canımmmmmmm
inşallah sana ve bekleyenlere tez zamanda:bebiss:
Amin insallah

Geri