Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ınsallah bu sefer cıkar canım beklemek en ıyısı.ben regl oldum canım yaaa zaten bu ay demıstım ya umut yok dıye beklemıyodum yanı kı olmadıda zatı:laugh:

Sanmiyorum canim ama beklemekten baskada yapacak birseyim yok yani.. benim istedigim regl gelecekse gelsin yani boyle soylemi acaba boylemi acaba demekten ben bunaliyorum yani 🙁🙁

hayirlisi canim reglin bitince calismalara baslarsin sende..

Slm canim hosgeldin..

nasilsin bakalim? bebis nasil?

yaptim guzelim cuma gunu ama negatif cikti.. reglimde gelmedi bilmiyorum iste.. kan test icin cuma ogleden sonra doktora gittim ama burdaki doktorlar malesef hemen kan test yapmiyorlar.. 1 hafta sonra tekrar idrar testi yap dedi.. sonra diger regl tarihini bekle dedi..
alla alla benim iki gün gecti cıktı teste dr agittim kan testi falan istemedi hemen ultrasona aldı amma gıcıkmıs ordakıler

Sanmiyorum canim ama beklemekten baskada yapacak birseyim yok yani.. benim istedigim regl gelecekse gelsin yani boyle soylemi acaba boylemi acaba demekten ben bunaliyorum yani 🙁🙁

hayirlisi canim reglin bitince calismalara baslarsin sende..
ınsallah canım ya bılmıyorum yanı cok ıstıyoruz aksam esımle konustuk da ya tekrar olmazsa tekrar düşük olursa dıye korkuyorum dedı.bende korkuyorum buda bızı bıraz celıskıye dusuruyo korkmak yanlıs belkı ama elımızde degıl kı esım beklemek yada calısmaya baslamak konusunda bana bırakıyo cok ıstıyo kendısı ama

alla alla benim iki gün gecti cıktı teste dr agittim kan testi falan istemedi hemen ultrasona aldı amma gıcıkmıs ordakıler

Evet canim ben burdakiler kadar giciklarini gormedim zaten.. herseyi boyle bekletirler bekletirler sonra bi caresine bakmaya calisirlar.. yani once ne halin varsa gor sonrada durumu kurtarmaya calismak.. kizlar gercekten memleketimizin kiymetini bilin..

burda parayla bile baktirmak istesen bakmiyorlar kan degerlerine.. once ev doktoruna gitmek onu ikna etmek zorundasin yani..

ınsallah canım ya bılmıyorum yanı cok ıstıyoruz aksam esımle konustuk da ya tekrar olmazsa tekrar düşük olursa dıye korkuyorum dedı.bende korkuyorum buda bızı bıraz celıskıye dusuruyo korkmak yanlıs belkı ama elımızde degıl kı esım beklemek yada calısmaya baslamak konusunda bana bırakıyo cok ıstıyo kendısı ama

Canim her zaman aynisi olacak diye birsey yok biliyorsun.. o yuzden bu kadar istiyorsaniz neden bekleyesiniz ki?.. ben sahsen beklemezdim.. helede hamile kalabildigimi bilsem hic beklemezdim.. Ama yinede karar sizin guzelim..

mucizem sen nasılsın bakalım
Sağol güzelim,dün adetim bitti canım.Daha iyi hissediyorum ama kendimi,denemeye başlayacağız tekrar canım.Semear testimin sonucunu bugün öğrendim,çpk şükütr temiz canım.Allah nasipleirmizi hayırlısıyla versin inşallah.Senin herşey yolunda mı canım,nasıl gidiyor hamişlik canım.

Geri