Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin kizlar,

nasilsiniz? ne var ne yok?

bende iyilik cok sukur.. hafta sonum yorucu gecti dun tum gun temizlikle gecti aksamda misafirlerim vardi.. neyse atlattim ve simdide isteyim..

ıyıyım ben canım sagol....kaderımız zaten haftasonunun yorucu gecmesı ıs guc bıtmıyo dınlenemıyoruz neyse saglık olsun ne yaptın varmı gelen gıden?

aynen canim sorma.. hafta sonu geldi diye sevinemiyorum bile bazen cunku biliyorum yine temizlikle gececek 🙁

yok bacim ne gelen var ne giden 🙁 testte yapmiycam artik karar verdim.. doktorun dedigi gibi 1-2 hafta daha beklerim ondan sonrasina bakariz..

sende var mi birseyler?

aynen canim sorma.. hafta sonu geldi diye sevinemiyorum bile bazen cunku biliyorum yine temizlikle gececek 🙁

yok bacim ne gelen var ne giden 🙁 testte yapmiycam artik karar verdim.. doktorun dedigi gibi 1-2 hafta daha beklerim ondan sonrasina bakariz..

sende var mi birseyler?
ınsallah bu sefer cıkar canım beklemek en ıyısı.ben regl oldum canım yaaa zaten bu ay demıstım ya umut yok dıye beklemıyodum yanı kı olmadıda zatı:laugh:

slm kızlar ben geldim

Slm canim hosgeldin..

nasilsin bakalim? bebis nasil?

yazgülüm daha test yapmadınmı sen diğer sayfalarıda okumadım gerci

yaptim guzelim cuma gunu ama negatif cikti.. reglimde gelmedi bilmiyorum iste.. kan test icin cuma ogleden sonra doktora gittim ama burdaki doktorlar malesef hemen kan test yapmiyorlar.. 1 hafta sonra tekrar idrar testi yap dedi.. sonra diger regl tarihini bekle dedi..

Geri