Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlarim bana musade is cikis saatim geldi ama yazilanlari evde ve ya yarin yine okurum.. O yuzden sordugum sorulara cevap verebilirseniz cok memnun olurum..

Hepinize hayirli aksamlar melekler..

slm arkadaşlar ben pko lu bir bayanım hamile kalmayı zorlaştırıcı bir durum pko nun belirtileri erkek tipi kıllanma, kilo artışı ,vücutta insülin direnci, adet düzensizliği bende bunların hepsi var ama bazen bunların hiçbiri de olmayabiliyor o yüzden hamileliğe karar verdikten sonra mutlaka bir doktor kontrolünden geçin eğer pko varsa kilo vermek çok zor ama olmaz diye bişey yok çünkü eğer % 5 oranında bir kilo verişi olursa yumurtlama normale dönüyor vücuttaki insülin direnci azalıyor buna bağlı olarak da daha fazla kilo veriliyor eğer pko varsa soğan kürünü de öneririm ben kullandım faydasını da gördüm

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
nazem.............................11-12 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
chatlak..............................14 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
yazgülü24...........................20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:

yazgulu24,
PKO;yumurtalığın etrafında çok sayıda yumurta oluşuyor.yumurta fazla olduğu için birbirlerini sıkıştırıyorlar ve bundan dolayıda yumurta gelişmiyor.erkeklik hormanı üretilmeye başlıyor.
belirtileri.adet düzensizliği,kilo artışı,kıllanma.
laparoskopi:kapalı ameliyatta deniyor.benim göbekten ve kasıklardan girilmişti.rahim incelenmişti.tüplerimin uçları tıkalıydı,tüpleimi açtılar ve yumurtalıklarımada lazerle delikler açılmış.
aslında pko'da kilo vermeklede hamile kalınabiliyor.ama çok zor.
canim rabbim tez zamanda sifani versin kilo baya bi poroplemmis demekki senin boy kilo kacti canim ve nezamandir bebis bekliyorsun sakincasi yoksa.

canim yigenimiz nasil cinsiyeti belli olmustur artik kac ay kaldi canim bilgi ver biraz hamisligini kac gun sonra ogrendin testi nezaman yaptin ay cok sordum canim anla benide kafam karisti.
cok ıyı kendılerı bı o tarafa bı bu tarafa gezıp duryo evet cınsıyetı bellı oldu bı tane daha oglum olaca utku emir gelece allah ızın verırse 5 aylık olduk cnm cogu gıtttı cnm ben adet 2 gun gecınce ogrendım oyle 5 dk felan beklemedım ıslanır ıslanmaz cıktı ıkıncı cızgı

cok ıyı kendılerı bı o tarafa bı bu tarafa gezıp duryo evet cınsıyetı bellı oldu bı tane daha oglum olaca utku emir gelece allah ızın verırse 5 aylık olduk cnm cogu gıtttı cnm ben adet 2 gun gecınce ogrendım oyle 5 dk felan beklemedım ıslanır ıslanmaz cıktı ıkıncı cızgı
allahim anali babali buyutsun canim kiz oglan fark etmez yeterki saglikli olsun tatlim cogu gitmis azi kalmis allah yardimcin olsun dogumundada.canim.

Geri