Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende pko var.adetlerimde düzensizlik vardı ama 1.5 yıl önce laparoskopi oldum.o günden bu yanada adetlrim düzenliydi.ekim ayında klomen tedavisi gördüm.doktora gittiğimde yumurtanın kendiliğinden çatladığını,çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi.bundan sonrası size kalmış dedi.
beklemek kadar zor birşey yok ama hüsrana uğramakta daha zor galiba.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.1'de çevresel baskı olmasa daha iyi olacak.
test yaptığımda sonucundan haberdar ederim.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

1'de sorum olacaktı.hamile kalıncada kasıklarda ve göğüslerde ağrı olurmu?bende 5,6 gündür var ama adettte olmuyorum.

merhaba ranagül, klomen tedavisi regli geciktirebilir ve hamilelik belirtileri verirmiş. bu yüzden kendini her iki ihtimale karşı alıştır. inşallah belirtilerinin sebebi bebiştir 🙂

bende pko var.adetlerimde düzensizlik vardı ama 1.5 yıl önce laparoskopi oldum.o günden bu yanada adetlrim düzenliydi.ekim ayında klomen tedavisi gördüm.doktora gittiğimde yumurtanın kendiliğinden çatladığını,çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi.bundan sonrası size kalmış dedi.
beklemek kadar zor birşey yok ama hüsrana uğramakta daha zor galiba.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.1'de çevresel baskı olmasa daha iyi olacak.
test yaptığımda sonucundan haberdar ederim.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

Canim benimde sana bir sorum olacakti.. PKO tam olarak ne oluyor ve adet duzensizliginden baska nasil belirtileri oluyor? Ve laparoskopi ne?

Insallah guzel bir haber aliriz senden.. Sabirsizlikla bekliyoruz..

yazgulu24 tek sen varsin sanirim canim ben uyudum uyandim geldim ama cok guzel ruya gordum bir bebek vardi kucagimda ama baskasinin bebegiydi cok acikmisti bende emzirdim okadar actiki bebek hic doymuyordu bende orda bir iki kadin daha vardi bu bebek ac bi mama yapin doymuyor diyordum ay bu ruya neki ve halada regl olmadim kizlar.

yazgulu24 tek sen varsin sanirim canim ben uyudum uyandim geldim ama cok guzel ruya gordum bir bebek vardi kucagimda ama baskasinin bebegiydi cok acikmisti bende emzirdim okadar actiki bebek hic doymuyordu bende orda bir iki kadin daha vardi bu bebek ac bi mama yapin doymuyor diyordum ay bu ruya neki ve halada regl olmadim kizlar.

Iyi yapmissin canim dinlendin ne guzel.. Evet tek ben varim 🙂 Hafta ici buralardayim genelde calistigim icin..

Ne guzel bir ruya hayra cikar insallah canim benim..

hazalcım ben adet olacağım gün yaptım idrar testini çıkmıştı..tabi herkesde başka başka oluyor bu kirpik karışması gibi şeyler bende olmadı hiç onlara aldanma derim bi kaç gün geçince ya testini tekrarla yada kan testi yaptır..bu arada ben çok rüya görüyordum halada görüyorum senin rüyanda hayra çıkar inşallah

Merhaba Eysan hosgeldin canim.. Evet sen baya ruya gormustun hamile oldugunu ogrenmeden once.. Insallah Hazalin ruyasida hayra cikar..

Ve evet test bazen ilk yapildiginda positif cikmayabiliyormus o yuzden adet gunu gectikten bir kac gun sonra yapilmasi en dogru belki ama merak ediyoruz o yuzden hemen yapiyoruz..

Senin mide bulantilarin devam ediyormu canim?

Merhaba Eysan hosgeldin canim.. Evet sen baya ruya gormustun hamile oldugunu ogrenmeden once.. Insallah Hazalin ruyasida hayra cikar..

Ve evet test bazen ilk yapildiginda positif cikmayabiliyormus o yuzden adet gunu gectikten bir kac gun sonra yapilmasi en dogru belki ama merak ediyoruz o yuzden hemen yapiyoruz..

Senin mide bulantilarin devam ediyormu canim?
evet canım bulantılar aynen devam çıkarmıyorum ama ara ara böyle midem kalkıyor günün her saatinde olabiliyor bu nedenle bi yere gitmekten korkuyorum valla böylede vakit geçmiyr..hiçbişe yiyemiyorum sanırım ilk aylar kilo vericem zaten zayıf bi kızım şimdi ne olacak bilmiyorum😀

evet canım bulantılar aynen devam çıkarmıyorum ama ara ara böyle midem kalkıyor günün her saatinde olabiliyor bu nedenle bi yere gitmekten korkuyorum valla böylede vakit geçmiyr..hiçbişe yiyemiyorum sanırım ilk aylar kilo vericem zaten zayıf bi kızım şimdi ne olacak bilmiyorum😀

Olsun canim ilk aylarda kilo verebiliyormussun takma kafana tadini cikar 😉

Darisi bizlerin basina insallah

Geri