Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hazalcım ben adet olacağım gün yaptım idrar testini çıkmıştı..tabi herkesde başka başka oluyor bu kirpik karışması gibi şeyler bende olmadı hiç onlara aldanma derim bi kaç gün geçince ya testini tekrarla yada kan testi yaptır..bu arada ben çok rüya görüyordum halada görüyorum senin rüyanda hayra çıkar inşallah
canim benim regl gunum dundu testi bugun yaptim negatif ama iki gundurde en fazla bes damla peceteye geldi oglenden beride hic olmadi ilk defada boyle bisey oldu 2 3 gun sonra testi yeniliycem sende neguzel regl gununde cikmis ama kimisinde gec cikiyormus canim sendeki ikinci cizgi netmiydi silikmiydi. insallah canim sanada rabbim yardim ederde saglikli bi hamislik gecirirsin tatlim.

canim benim regl gunum dundu testi bugun yaptim negatif ama iki gundurde en fazla bes damla peceteye geldi oglenden beride hic olmadi ilk defada boyle bisey oldu 2 3 gun sonra testi yeniliycem sende neguzel regl gununde cikmis ama kimisinde gec cikiyormus canim sendeki ikinci cizgi netmiydi silikmiydi. insallah canim sanada rabbim yardim ederde saglikli bi hamislik gecirirsin tatlim.
diğer çizgi kadar net değildi ama belliydi silikdi diyemem..bu tarz az kanamalr olabiliyormuş üstüne görme vs dedikleri şey..batmalar sancılar göğüslerde değişiklik varmı?yani insan az çok kendisinde o ay bişelerin farklı olduğunu hissediyor ondan soruyorum..

inşallah canım sen ne kadar zamandır istiyordun ve doktor takibindemiydin?

Canim ben 1 senedir istiyorum.. Doktora daha 2 hafta once gittim ilk basta bir kac kan tahlili yapacaklarmis ona gore tedavi gerekip gerekmedigine bakacaklar sanirim.. Yarin ve cuma gunu tekrar gidecegim.. Insallah kotu birsey cikmaz canim ama dedigim gibi bende adet duzensizligi var kucuklugumden beri.. Ve bazi arkadaslar pkos falan diyince bende biraz arastirdim ve bazi belirtileri var bendede korkuyorum oyle birsey cikar diye.. Hakkimizda hayirlisi bakalim yapacak birsey yok canim..

Peki sen dogal yolla mi hamile kaldin canim yoksa hic doktora falan gittin mi? Sende 1 sene falan bekledin degil mi?

yazgulu24,
PKO;yumurtalığın etrafında çok sayıda yumurta oluşuyor.yumurta fazla olduğu için birbirlerini sıkıştırıyorlar ve bundan dolayıda yumurta gelişmiyor.erkeklik hormanı üretilmeye başlıyor.
belirtileri.adet düzensizliği,kilo artışı,kıllanma.
laparoskopi:kapalı ameliyatta deniyor.benim göbekten ve kasıklardan girilmişti.rahim incelenmişti.tüplerimin uçları tıkalıydı,tüpleimi açtılar ve yumurtalıklarımada lazerle delikler açılmış.
aslında pko'da kilo vermeklede hamile kalınabiliyor.ama çok zor.

diğer çizgi kadar net değildi ama belliydi silikdi diyemem..bu tarz az kanamalr olabiliyormuş üstüne görme vs dedikleri şey..batmalar sancılar göğüslerde değişiklik varmı?yani insan az çok kendisinde o ay bişelerin farklı olduğunu hissediyor ondan soruyorum..
canim yumurtlama gununden 2 gun sonra gogus uclarim cok acidi sutyene degince cok sizliyordu sanki birileri igne batiriyor gibi ve iki gun surdu sonra araliklarla devam etti ve aralilarla sizlamada oldu dunde cok sanci agri oldu kasiklarimda ve goguslerimde baskada bisey yok bide dun 1 damla pecete lekelendi bugunde 3 defa yine pecete lekelendi testte negatif sizce ne budurum kizlar ben ilk defa boyle oldum hic olmazdim.galiba hamislige yorucam artik yarinda olmassa.ha bide canim bugun oldu sadece agzim kopuruyor sanki cok kotun sanki kopuk fiskircak agzimdan ay igrenc

yazgulu24,
PKO;yumurtalığın etrafında çok sayıda yumurta oluşuyor.yumurta fazla olduğu için birbirlerini sıkıştırıyorlar ve bundan dolayıda yumurta gelişmiyor.erkeklik hormanı üretilmeye başlıyor.
belirtileri.adet düzensizliği,kilo artışı,kıllanma.
laparoskopi:kapalı ameliyatta deniyor.benim göbekten ve kasıklardan girilmişti.rahim incelenmişti.tüplerimin uçları tıkalıydı,tüpleimi açtılar ve yumurtalıklarımada lazerle delikler açılmış.
aslında pko'da kilo vermeklede hamile kalınabiliyor.ama çok zor.

Hmm anladim canim.. Belirtilerin hepsi bende var insallah oyle birsey cikmaz.. Hayirlisi bakalim..

ozellikle evlendikten sonra kilo almaya basladim normaldede cok zayif degilim ama dugunden sonra 7-8 kilo falan aldim ve daha 1 sene oldu.. Normal eskiden yedigimden farkli birseyde yemiyorum ne bileyim ya hayirlisi bende Turkiyede bi doktora gorunecegim 1.5 ay sonra gelince..

Bu arada Istanbulda bana onerebileceginiz bir hastane/doktor var mi? Biz Sultanahmette bir otelde kalacagiz cok fazla uzak olmazsa iyi olur ama gerekirse uzagada gidebiliriz sorun degil..

Geri