Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim ben 1 senedir istiyorum.. Doktora daha 2 hafta once gittim ilk basta bir kac kan tahlili yapacaklarmis ona gore tedavi gerekip gerekmedigine bakacaklar sanirim.. Yarin ve cuma gunu tekrar gidecegim.. Insallah kotu birsey cikmaz canim ama dedigim gibi bende adet duzensizligi var kucuklugumden beri.. Ve bazi arkadaslar pkos falan diyince bende biraz arastirdim ve bazi belirtileri var bendede korkuyorum oyle birsey cikar diye.. Hakkimizda hayirlisi bakalim yapacak birsey yok canim..

Peki sen dogal yolla mi hamile kaldin canim yoksa hic doktora falan gittin mi? Sende 1 sene falan bekledin degil mi?
evet canım bende 1sene bekledim son iki ay doktora gittim hormon tahlilleri spermiyogram yumurtlama takibi ve en son rahim filminden sonra doktor bir sorun yok bir süre daha normal deneyin demişti ovulasyon tarihlerine yardımcı olacaktı ve ben rahim filminden sonraki ay hamile kaldım bu filmden sonra eğer sorun yoksa hamile kalanları çok duydum..

canim yumurtlama gununden 2 gun sonra gogus uclarim cok acidi sutyene degince cok sizliyordu sanki birileri igne batiriyor gibi ve iki gun surdu sonra araliklarla devam etti ve aralilarla sizlamada oldu dunde cok sanci agri oldu kasiklarimda ve goguslerimde baskada bisey yok bide dun 1 damla pecete lekelendi bugunde 3 defa yine pecete lekelendi testte negatif sizce ne budurum kizlar ben ilk defa boyle oldum hic olmazdim.galiba hamislige yorucam artik yarinda olmassa.ha bide canim bugun oldu sadece agzim kopuruyor sanki cok kotun sanki kopuk fiskircak agzimdan ay igrenc
benimde göğüs ucum çok acıyordu evet göğüslerim adetime yakın hep şişerdi ama uçları böle acımazdı birde bıçak batıyomuş gibi ara ara giren batmalrım vardı..sen yinede dikkat et endine ağır işler yapma ve biranönce kandan öğren derim sabırsızlanıyorsan..

canim benimde dundu regl gunum uzman tv de anlatiyor regl gununde cok az lekelenme olursa ustune gorme oluyormus 2 3 gun sonra olmassam tekrar test edicem bakalim.

allahim anali babali buyutsun canim kiz oglan fark etmez yeterki saglikli olsun tatlim cogu gitmis azi kalmis allah yardimcin olsun dogumundada.canim.
amın cnm en onemlısı saglıklı hayırlı evlat olsun tabıkı az kaldı ıkıncı olmasına ragmen benım korkum basladı normalmı sezeryanmı dıye

yaz gülü, eyşan ve hamile olan bütün arkadaşlar Allah hayırlı etsin inşallah hazal sen kendini üzme bence idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor bazı bayanlarda adet tarihinden en az on gün geçmesi gerekebiliyor ayrıca anlattığın regl durumu üstüne görme durumuna çok benziyor bence sen birka gün sonra kan tahlili yaptır ayrıca benim bir arkadaşım normal regl oldu ilk ay ikinci ayında doktora gittiğinde öğrendi hamile olduğunu
bu arada beni de listeye eklediğin için teşekkürler

yaz gülü, eyşan ve hamile olan bütün arkadaşlar allah hayırlı etsin inşallah hazal sen kendini üzme bence idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor bazı bayanlarda adet tarihinden en az on gün geçmesi gerekebiliyor ayrıca anlattığın regl durumu üstüne görme durumuna çok benziyor bence sen birka gün sonra kan tahlili yaptır ayrıca benim bir arkadaşım normal regl oldu ilk ay ikinci ayında doktora gittiğinde öğrendi hamile olduğunu
bu arada beni de listeye eklediğin için teşekkürler
canım ınsallah oyledır testı tekrarlıycam bakalım ınsallah ıkıncı testde cıkar canım ya wc yı beklıyorum sureklı.ama yok bısey.

kizlar benim testte cok hafif belli belirsiz ikinci cizgi varmis isikta bakinca hafiften belli oluyor yardim edin kizlar bu ney pozitifmi oluyor acaba.sanirim sirine arkadasimizdada oyle olmustu.

ALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
nazem.............................11-12 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
chatlak..............................14 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
yazgülü24...........................20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:

canim rabbim tez zamanda sifani versin kilo baya bi poroplemmis demekki senin boy kilo kacti canim ve nezamandir bebis bekliyorsun sakincasi yoksa.
benim kiloyu hiç sorma.evlendikten sonra baya 1 kilo aldım.pko'dan dolayıda kilo vermekte çok zorlanıyorum.zayıflama ilaçları,diyetler...........
3.5 yıllık evliyim.yani 3.5 yıldır çocuk istiyoruz.
pko'dan dolayı insülin direncini artırıcı ilaç kullanıyorum sürekli.
HİÇ 1 ZAMAN ÜMİDİMİ KAYBETMEDİM.BİLİYORUMKİ RABBİM BANA 1 EVLAT NASİP EDECEK..sizlerde ümidinizi ASLA kaybetmeyin.
Allah hepimize,vatanına,milletine,dinine,ailesine,nesline hayırlı olacak evlatlar nasip etsin(amin).

Geri