evet canım bende 1sene bekledim son iki ay doktora gittim hormon tahlilleri spermiyogram yumurtlama takibi ve en son rahim filminden sonra doktor bir sorun yok bir süre daha normal deneyin demişti ovulasyon tarihlerine yardımcı olacaktı ve ben rahim filminden sonraki ay hamile kaldım bu filmden sonra eğer sorun yoksa hamile kalanları çok duydum..Canim ben 1 senedir istiyorum.. Doktora daha 2 hafta once gittim ilk basta bir kac kan tahlili yapacaklarmis ona gore tedavi gerekip gerekmedigine bakacaklar sanirim.. Yarin ve cuma gunu tekrar gidecegim.. Insallah kotu birsey cikmaz canim ama dedigim gibi bende adet duzensizligi var kucuklugumden beri.. Ve bazi arkadaslar pkos falan diyince bende biraz arastirdim ve bazi belirtileri var bendede korkuyorum oyle birsey cikar diye.. Hakkimizda hayirlisi bakalim yapacak birsey yok canim..
Peki sen dogal yolla mi hamile kaldin canim yoksa hic doktora falan gittin mi? Sende 1 sene falan bekledin degil mi?
benimde göğüs ucum çok acıyordu evet göğüslerim adetime yakın hep şişerdi ama uçları böle acımazdı birde bıçak batıyomuş gibi ara ara giren batmalrım vardı..sen yinede dikkat et endine ağır işler yapma ve biranönce kandan öğren derim sabırsızlanıyorsan..canim yumurtlama gununden 2 gun sonra gogus uclarim cok acidi sutyene degince cok sizliyordu sanki birileri igne batiriyor gibi ve iki gun surdu sonra araliklarla devam etti ve aralilarla sizlamada oldu dunde cok sanci agri oldu kasiklarimda ve goguslerimde baskada bisey yok bide dun 1 damla pecete lekelendi bugunde 3 defa yine pecete lekelendi testte negatif sizce ne budurum kizlar ben ilk defa boyle oldum hic olmazdim.galiba hamislige yorucam artik yarinda olmassa.ha bide canim bugun oldu sadece agzim kopuruyor sanki cok kotun sanki kopuk fiskircak agzimdan ay igrenc