Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım inşallah çarçabuk bırakır. evet zayıflar napalım. sabırlı olcaz artık. çok sorumsuz olabiliyorlar bazen. inşallah meleğine kavuşursun canım. rabbim yardımcınız olsun[/QUOTE]

Insallah canim ya insallah en kisa zamanda hepimiz kavusuruz bebislerimize.. Belkide sigarayla degilde bende olan bir sorun cikacak bilemiyorum ama yinede kiziyorum iste.. Sinirimi bir yerlerden cikarmak istiyorum kabak esimin basina patliyor..

canım bildiğin keçiboynuzu pekmezi diğer adı harnup pekmezi aktardan bulabilirsin umarım ihtiyaç kalmaz ama en azından o sigara kullanıyor spermlerinde bir problem olur mu? diye kaygılanma bu stres herşeyi daha olumsuz hale getiriyor.derdini veren yaradan dermanını da veriyor işte.bize düşen sabretmek.

Hmm keci boynunuzun faydali oldugunu duymustum ama bu kadar etkili olabilecegini dusunmemistim.. Burda bulamam belki ama Istanbula gittigimde kesin getirecegim..

Bir cuvalda incir getirecegim hihi 🙂

Merhaba canim.. Doktor gercekten cok onemli dedigin gibi.. Insallah yeni tedavilere gerek kalmadan bu ay hamile kalirsin canim..

Cok sagol canim ya.. Iste bilemiyorum ama beni psikolojikman etkiledigi kesin onun sigarasinin 🙂

Amin canim Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye..