Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım yazgülü benimde eşim sigara kullanıyor ve ben de tabii.bırak diye baskı yapmak daha çok içmesine sebep olur tatlılıkla halletmeye bak bu arada benimde eşimin sperm sayısı sınırdaydı.iki ay boyunca dut pekmezi ve harnup pekmezi yedirdim.(kendi yemek istemediğinde burnundan soktum gene yedirdim.iki ayın sonunda sperm analizinde daha önce 25 milyon olan sperm sayısı 85 milyona çıktı ben pekmeze bağlıyorum bir de sen dene bakalım.umarım faydasını görürsünüz.

selam kızlar nasılsınız. ya ben ismimi nasıl yazdıracağım. 14-15 kasım. ilk bebeğim 9 aylık anne karnında kaybettim yani öldü, 2. bebeğim 3 aylık anne karnında öldü ve psikolojim çok bozuk.2 aydır korunmuyoruz eşimle. kürtajdan sonra hamile kalmak kolaymış ama bakalım bu ay umarım hamile kalabilmişimdir.pek belirtide yok ama tahmin işte.öptüm hepinizi.

canım başın saolsun geçmiş olsun. bana sorarsan önce düşüklerin ve ölümlerin sebebini araştırın ve öyle hamile kal. çünkü bidahkin de de aynı prıoblemi yaşaman büyük ihtimal. belki genetik bir problem olabilir. allahım nasip eder inşallah sanada. hepimize.

Olsun canim sen ne zaman firsat bulursan o zaman yaz ben zaten buralardayim bildigin gibi..

Ya cok kiziyorum ama ne yapacagimida bilemiyorum.. Nasil biraktirabilirim bilemiyorum.. O da cok istiyor bebek ama bizim icin lanet olasi sigarasindan bile vazgecemiyor ve ben cabalayip didinip duruyorum tek basima sanki..

Ama doktor ona ayni seyi soyledigi zaman insallah akli basina gelir.. Gelmezse artik bende bilemiyorum vazgecsin o zaman cocuk istemekten ve ozleminden.. Bende vazgecerim.. Herseyden cok istememe ragmen bende cabalamayi birakirim..

Neden erkekler bu kadar vurdun duymaz bazen?? Cok zayiflar gercekten o kadar zayiflarki Rabbim o yuzden kadinlari belkide dogurgan ve bu kadar guclu ve sabirli yaratmis..

canım inşallah çarçabuk bırakır. evet zayıflar napalım. sabırlı olcaz artık. çok sorumsuz olabiliyorlar bazen. inşallah meleğine kavuşursun canım. rabbim yardımcınız olsun

canım yazgülü benimde eşim sigara kullanıyor ve ben de tabii.bırak diye baskı yapmak daha çok içmesine sebep olur tatlılıkla halletmeye bak bu arada benimde eşimin sperm sayısı sınırdaydı.iki ay boyunca dut pekmezi ve harnup pekmezi yedirdim.(kendi yemek istemediğinde burnundan soktum gene yedirdim.iki ayın sonunda sperm analizinde daha önce 25 milyon olan sperm sayısı 85 milyona çıktı ben pekmeze bağlıyorum bir de sen dene bakalım.umarım faydasını görürsünüz.

evet harnup pekmezi yani keçiboynuzu pekmezi çok etkiliyor. benim eşiminde 35 milyon artmasına sebep oldu. düşüktü sayısı. pekmezi muhakkak yedirin. sizde incir kürünü devneyin bu arada muhakkak. faydasını göreceksiniz

Merhaba kızlar,
uzun bir aradan sonra (hep sizi takip etmeme rağmen yazmaya ara vermiştim) geri geldim .
Hatırlarsanız hipoglisemi ve pko tanısıyla çöküntü yaşamıştım ve bebek yapmayı ertelemiştirk , ancak tahlil sonuçlarım gayet güzel çıktı ve kendi doktoruma gittiğimde kendiside hiçbir sorun olmadığını sadece kilo kontrolü yapmamı bebeğin olmaması için hiçbir sebep olmadığını söyledi , ve salı akşamı yumurtam 1,5 mm. idi gün aşırı ilişki dedi şimdi çalışmalar devam ediyor ve beklemedeyiz...Glucopage kullanmaya başladım sabah+akşam 850 lik kullanıyorum .Bu ay hamiş olmazsam sperm testi ve klomen deneyeceğiz.Tekrar listeye girmek istiyorum beklenen adet tarihim 23 Kasım .... Veee ŞEHNAZIMM bu nasıl bir doktor , sinirimden delirdim resmen , hemen değiştir lütfen bak ben salak bir doktor yüzünden ne kötü günler geçirdim , hem kendimi hem ailemi hırpaladım durdum.Benim kendi doktorum mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor, eğer İstanbul anadolu yakasında istersen hemen seni yönlendirmek isterim ,Allahıma hamd olsun ki Lalehan hanım benim doktorum .....Hepinizi çook özledim arkadaşlarım hestia;şehnaz,fatoş,mrs.m,selzeh,yoncax,duygum,jelibon ......... unuttuğum varsa kusura bakmasın lütfen....

Merhaba kızlar,
uzun bir aradan sonra (hep sizi takip etmeme rağmen yazmaya ara vermiştim) geri geldim .
Hatırlarsanız hipoglisemi ve pko tanısıyla çöküntü yaşamıştım ve bebek yapmayı ertelemiştirk , ancak tahlil sonuçlarım gayet güzel çıktı ve kendi doktoruma gittiğimde kendiside hiçbir sorun olmadığını sadece kilo kontrolü yapmamı bebeğin olmaması için hiçbir sebep olmadığını söyledi , ve salı akşamı yumurtam 1,5 mm. idi gün aşırı ilişki dedi şimdi çalışmalar devam ediyor ve beklemedeyiz...Glucopage kullanmaya başladım sabah+akşam 850 lik kullanıyorum .Bu ay hamiş olmazsam sperm testi ve klomen deneyeceğiz.Tekrar listeye girmek istiyorum beklenen adet tarihim 23 Kasım .... Veee ŞEHNAZIMM bu nasıl bir doktor , sinirimden delirdim resmen , hemen değiştir lütfen bak ben salak bir doktor yüzünden ne kötü günler geçirdim , hem kendimi hem ailemi hırpaladım durdum.Benim kendi doktorum mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor, eğer İstanbul anadolu yakasında istersen hemen seni yönlendirmek isterim ,Allahıma hamd olsun ki Lalehan hanım benim doktorum .....Hepinizi çook özledim arkadaşlarım hestia;şehnaz,fatoş,mrs.m,selzeh,yoncax,duygum,jelibon ......... unuttuğum varsa kusura bakmasın lütfen....

Hoşgeldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn 🙂 seni yine aramızda görmek çok güzel canım, evine hoşgeldin.
Sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim, boşu boşuna kendini yedin bitirdin yaaa ama allaha şükür ki yolundaymış herşey.
hep beraber bu stresli ama ümitli yolda devam edelim bakalım...

Herkese merhaba bugün nasılsınız kızlar

teşekkürler canım sende iyisindir inşallah

Merhaba kızlar,

hoşgeldin canım tekrar. iyi çıkmasına sevindim sonuçların. ilaç kullanmaya başlamışın bende başladım bu ay serophene 50 kullandım bende. inşallah ilk denemede başarılı oluruz. rabbim yardımcın olsun. kilo vermeye çalış sende bende başladım tekrar kilolu değilim ama oyalanmam lazım işte bari bişiler yapayım. inşallah melişlerimize kavuşuruz

Aslinda bende oyle dusunuyorum ben birak dedikce o inadina mi yoksa psikolojik olarak mi bilemiyorum daha cok iciyor gibi geliyor bana.. Ama yinede tatlilikla halletmeye calisacagim..

Aslinda sperm sayisini bilemiyorum canim cunku daha testlere yeni basladik biz.. Bu aralar o da gidecek doktora.. Insallah bir sorun cikmaz ama cikarsada bu pekmezi deneyecegim.. Harnup pekmezi nasil oluyor ki? Ben hic duymadimda.. Ben yurt disindayim canim bazi seyleri bulmasi zor oluyor insallah bulabilirim..

Cok sagol verdigin bilgi icin..

Geri