Merhaba kızlar,
uzun bir aradan sonra (hep sizi takip etmeme rağmen yazmaya ara vermiştim) geri geldim .
Hatırlarsanız hipoglisemi ve pko tanısıyla çöküntü yaşamıştım ve bebek yapmayı ertelemiştirk , ancak tahlil sonuçlarım gayet güzel çıktı ve kendi doktoruma gittiğimde kendiside hiçbir sorun olmadığını sadece kilo kontrolü yapmamı bebeğin olmaması için hiçbir sebep olmadığını söyledi , ve salı akşamı yumurtam 1,5 mm. idi gün aşırı ilişki dedi şimdi çalışmalar devam ediyor ve beklemedeyiz...Glucopage kullanmaya başladım sabah+akşam 850 lik kullanıyorum .Bu ay hamiş olmazsam sperm testi ve klomen deneyeceğiz.Tekrar listeye girmek istiyorum beklenen adet tarihim 23 Kasım .... Veee ŞEHNAZIMM bu nasıl bir doktor , sinirimden delirdim resmen , hemen değiştir lütfen bak ben salak bir doktor yüzünden ne kötü günler geçirdim , hem kendimi hem ailemi hırpaladım durdum.Benim kendi doktorum mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor, eğer İstanbul anadolu yakasında istersen hemen seni yönlendirmek isterim ,Allahıma hamd olsun ki Lalehan hanım benim doktorum .....Hepinizi çook özledim arkadaşlarım hestia;şehnaz,fatoş,mrs.m,selzeh,yoncax,duygum,jelibon ......... unuttuğum varsa kusura bakmasın lütfen....