Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım inşallah çarçabuk bırakır. evet zayıflar napalım. sabırlı olcaz artık. çok sorumsuz olabiliyorlar bazen. inşallah meleğine kavuşursun canım. rabbim yardımcınız olsun[/QUOTE]

Insallah canim ya insallah en kisa zamanda hepimiz kavusuruz bebislerimize.. Belkide sigarayla degilde bende olan bir sorun cikacak bilemiyorum ama yinede kiziyorum iste.. Sinirimi bir yerlerden cikarmak istiyorum kabak esimin basina patliyor..

canım bildiğin keçiboynuzu pekmezi diğer adı harnup pekmezi aktardan bulabilirsin umarım ihtiyaç kalmaz ama en azından o sigara kullanıyor spermlerinde bir problem olur mu? diye kaygılanma bu stres herşeyi daha olumsuz hale getiriyor.derdini veren yaradan dermanını da veriyor işte.bize düşen sabretmek.

evet harnup pekmezi yani keçiboynuzu pekmezi çok etkiliyor. benim eşiminde 35 milyon artmasına sebep oldu. düşüktü sayısı. pekmezi muhakkak yedirin. sizde incir kürünü devneyin bu arada muhakkak. faydasını göreceksiniz

Hmm keci boynunuzun faydali oldugunu duymustum ama bu kadar etkili olabilecegini dusunmemistim.. Burda bulamam belki ama Istanbula gittigimde kesin getirecegim..

Bir cuvalda incir getirecegim hihi 🙂

Merhaba kızlar,
uzun bir aradan sonra (hep sizi takip etmeme rağmen yazmaya ara vermiştim) geri geldim .
Hatırlarsanız hipoglisemi ve pko tanısıyla çöküntü yaşamıştım ve bebek yapmayı ertelemiştirk , ancak tahlil sonuçlarım gayet güzel çıktı ve kendi doktoruma gittiğimde kendiside hiçbir sorun olmadığını sadece kilo kontrolü yapmamı bebeğin olmaması için hiçbir sebep olmadığını söyledi , ve salı akşamı yumurtam 1,5 mm. idi gün aşırı ilişki dedi şimdi çalışmalar devam ediyor ve beklemedeyiz...Glucopage kullanmaya başladım sabah+akşam 850 lik kullanıyorum .Bu ay hamiş olmazsam sperm testi ve klomen deneyeceğiz.Tekrar listeye girmek istiyorum beklenen adet tarihim 23 Kasım .... Veee ŞEHNAZIMM bu nasıl bir doktor , sinirimden delirdim resmen , hemen değiştir lütfen bak ben salak bir doktor yüzünden ne kötü günler geçirdim , hem kendimi hem ailemi hırpaladım durdum.Benim kendi doktorum mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor, eğer İstanbul anadolu yakasında istersen hemen seni yönlendirmek isterim ,Allahıma hamd olsun ki Lalehan hanım benim doktorum .....Hepinizi çook özledim arkadaşlarım hestia;şehnaz,fatoş,mrs.m,selzeh,yoncax,duygum,jelibon ......... unuttuğum varsa kusura bakmasın lütfen....

Merhaba canim.. Doktor gercekten cok onemli dedigin gibi.. Insallah yeni tedavilere gerek kalmadan bu ay hamile kalirsin canim..

canım bildiğin keçiboynuzu pekmezi diğer adı harnup pekmezi aktardan bulabilirsin umarım ihtiyaç kalmaz ama en azından o sigara kullanıyor spermlerinde bir problem olur mu? diye kaygılanma bu stres herşeyi daha olumsuz hale getiriyor.derdini veren yaradan dermanını da veriyor işte.bize düşen sabretmek.

Cok sagol canim ya.. Iste bilemiyorum ama beni psikolojikman etkiledigi kesin onun sigarasinin 🙂

Amin canim Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye..

Geri