Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim bugün moralim çok bozuk.. çünkü sperma tahlilimiz kötü olduğu halde doktorumuzun bizi 3-4 aydır oyaladığını keşfettim kendisine de sordum abuk subuk konuştu..ve cevap veremedi ben de tam sana söyleyecektim falan dedi.. ama aradan 4 ay geçmiş aşılama yapılmış boşu boşuna ne zaman söyleyecekti acaba.. çok çok üzüldüm belki bu değerlerle tüp bebek şansımız bile yok.. baştan söylenmez mi böyle birşey ya.. bir de hiçbir problem yok deyip kandırdı bizi..bu değerlerle zaten aşılamanın tutması mümkün değil..bi de rahim filmi çekmek için randevulaşıyorduk..yani filmden sonra ikinci aşılamayı yapacaktı ben farkedip söylemeseydim..gerçekten çok üzgünüm çok..hemen doktorumu değiştiricem

canım adına çok ama çok üzüldüm. bu konularda istismar ediyorlar bizleri. umut bağlıyoruz mahvediyorlar. bende çok sinirlendim . haram zıkkım olsun aldıkları para böyle doktorlardan bahsediyorum. helaliyle kazanalar muhakkak var. ama böyllelerine kızıyorum çok. bende şüpheliyim bakalım eğer bçyle davm ederse bırakabilirim. allah iyileriyle karşılaştırsın canım adına üzüldüm

benim bugün moralim çok bozuk.. çünkü sperma tahlilimiz kötü olduğu halde doktorumuzun bizi 3-4 aydır oyaladığını keşfettim kendisine de sordum abuk subuk konuştu..ve cevap veremedi ben de tam sana söyleyecektim falan dedi.. ama aradan 4 ay geçmiş aşılama yapılmış boşu boşuna ne zaman söyleyecekti acaba.. çok çok üzüldüm belki bu değerlerle tüp bebek şansımız bile yok.. baştan söylenmez mi böyle birşey ya.. bir de hiçbir problem yok deyip kandırdı bizi..bu değerlerle zaten aşılamanın tutması mümkün değil..bi de rahim filmi çekmek için randevulaşıyorduk..yani filmden sonra ikinci aşılamayı yapacaktı ben farkedip söylemeseydim..gerçekten çok üzgünüm çok..hemen doktorumu değiştiricem

Canim doktor neden boyle birsey yapmis anlamak mumkun degil.. Insanlari boyle bir seyde oyalamanin ne anlami var ki?..

Cok uzuldum gercekten sizin adiniza canim ya Allahtan umit kesilmez dik duralim ve esimizle birbirimize destek olalim bu cok onemli..

Doktorunu mutlaka degistir canim cunku boyle onemli bir konuyu simdiye kadar soylememesi cok ilginc ve amacsiz..

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun ve bu mubarek Cuma gununde herkesin dualarini kabul etsin..

Insallah canim insallah.. Islerin yogun olmasi bir taraftan daha iyi tabiki en azindan kafan dagilir..

Neden bu ayda umudun yok canim? Umutsuzluga kapilmayalim lutfen.. Benimde cok bozuluyor kafam ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum farkina vardim.. Iyiki sizler varsiniz burda anlatiyorum derdimi yoksa tumden kafayi yiycem..

evet paylaşmak çok güzel bişey iyiki varız yani. yoksa harap bitap oluruz kimseye anlatamadan hasta olur gideriz:hasta:

evet paylaşmak çok güzel bişey iyiki varız yani. yoksa harap bitap oluruz kimseye anlatamadan hasta olur gideriz:hasta:

Dimi ama 🙂 Biraz egomuzu tatmin edelim 🙂 Iyiki variz biz yani olmasak ne yapardik yine biz :laugh:

Ya canim benim birde esime sinirlerim bozuluyor bu aralar.. Sigara kullaniyor(yani 20 yasindan beri falan iciyormus) ve ben her yerde okuyorum sigara spermlere cok zararli diye ve olduruyormus diye ama vazgecmiyor.. Ona cok ama cok kiziyorum!! Ben bu kadar cabalarken o sadece bir sigaradan vazgecemiyor.. Birgun cok kotu patlayacagim diye korkuyorum.. Ona oyle dedigim zaman senin babanda iciyor ama siz varsiniz diyor.. Off ya... seninkide iciyormu? Ve ya sen iciyormusun?

Dimi ama 🙂 Biraz egomuzu tatmin edelim 🙂 Iyiki variz biz yani olmasak ne yapardik yine biz :laugh:

Ya canim benim birde esime sinirlerim bozuluyor bu aralar.. Sigara kullaniyor(yani 20 yasindan beri falan iciyormus) ve ben her yerde okuyorum sigara spermlere cok zararli diye ve olduruyormus diye ama vazgecmiyor.. Ona cok ama cok kiziyorum!! Ben bu kadar cabalarken o sadece bir sigaradan vazgecemiyor.. Birgun cok kotu patlayacagim diye korkuyorum.. Ona oyle dedigim zaman senin babanda iciyor ama siz varsiniz diyor.. Off ya... seninkide iciyormu? Ve ya sen iciyormusun?

hemen cevap yazamıyorum ksr bakmayın işten dolayı. hayır bende eşimde içmiyoruz canım ama içseydi emin ol çok beter olurdu. çok kızıyorum içenlere ve eşin gibi konuşanlara ne demenk sen varsın babamda içiyor. o zaman sende de sen babam değilsin diye. evet spermelere zararı var doktorlar diyor. sperm sayısı normalde çıksa kalitesini kesinlikle etkiliyor. ve çocuk için kaliteli sperm gerekiyor. eğer o çabalmıyorsa sende bırak senden ne zaman çaba görürsem bişeyşer için bende o zaman başlayacağım de

hemen cevap yazamıyorum ksr bakmayın işten dolayı. hayır bende eşimde içmiyoruz canım ama içseydi emin ol çok beter olurdu. çok kızıyorum içenlere ve eşin gibi konuşanlara ne demenk sen varsın babamda içiyor. o zaman sende de sen babam değilsin diye. evet spermelere zararı var doktorlar diyor. sperm sayısı normalde çıksa kalitesini kesinlikle etkiliyor. ve çocuk için kaliteli sperm gerekiyor. eğer o çabalmıyorsa sende bırak senden ne zaman çaba görürsem bişeyşer için bende o zaman başlayacağım de

Olsun canim sen ne zaman firsat bulursan o zaman yaz ben zaten buralardayim bildigin gibi..

Ya cok kiziyorum ama ne yapacagimida bilemiyorum.. Nasil biraktirabilirim bilemiyorum.. O da cok istiyor bebek ama bizim icin lanet olasi sigarasindan bile vazgecemiyor ve ben cabalayip didinip duruyorum tek basima sanki..

Ama doktor ona ayni seyi soyledigi zaman insallah akli basina gelir.. Gelmezse artik bende bilemiyorum vazgecsin o zaman cocuk istemekten ve ozleminden.. Bende vazgecerim.. Herseyden cok istememe ragmen bende cabalamayi birakirim..

Neden erkekler bu kadar vurdun duymaz bazen?? Cok zayiflar gercekten o kadar zayiflarki Rabbim o yuzden kadinlari belkide dogurgan ve bu kadar guclu ve sabirli yaratmis..

selam kızlar nasılsınız. ya ben ismimi nasıl yazdıracağım. 14-15 kasım. ilk bebeğim 9 aylık anne karnında kaybettim yani öldü, 2. bebeğim 3 aylık anne karnında öldü ve psikolojim çok bozuk.2 aydır korunmuyoruz eşimle. kürtajdan sonra hamile kalmak kolaymış ama bakalım bu ay umarım hamile kalabilmişimdir.pek belirtide yok ama tahmin işte.öptüm hepinizi.

Slm kızlar uzun zamandır foruma giremiyorum daha doğrusu yazdıklarınızı takip ediyorum ama size katılamıyorum.Sehnazcım durumunuza çok üzüldüm.bana kalırsa o doktoru anında değiştir.çok zorlu bir süreç bizimkisi.bu zorlu süreçte doktorun desteğinin çok önemi var.bizim doktorumuzla uzun bir geçmişimiz var yani beni ve eşimi çok iyi tanıyor.benim kafama taktığım şeyleri bile konuşuyoruz.yani sadece kadın doğum uzmanım değil psikiyatristim de aynı zamanda (ben ona böyle hitap ediyorum.)canım benim aynı sorunları yaşayan başka arkadaşlarımda var.bazen dertleştiğimizde "doktoruna sor bakalım ne diyecek" diyorum."arayamam şimdi kızar"falan diyorlar.şaşırıyorum.ben kendi doktorumu kafama birşey takıldığında gece bile arıyorum.zavallı kadıncağız benimle uğraşmaktan bıkacak diye korkuyorum bizim de ilk aşılamamız tutmadı.doktorumu telefonla arayıp regl olduğumu söylediğimde kadın benimle birlikte sükutu hayale uğradı.ikincisi çarşamba günü yapıldı bekleme sürecine girdik.çok uzun yazdım farkındayım ama demek istediğim seni anlayabilecek senin yanında olabilecek psikolojik olarak da seni rahatlatabilecek bir doktor tercih et.bu da ancak tavsiye ile olabilir araştır biraz yani.ama araştırmaların sırasında kadın ve anne olmasına özen göster.çünkü erkekler bu gibi sıkıntılara daha profesyonel şekilde bakıp senin ruh halinden anlamıyorlar.kadınlar daha duygusal ve senin ne yaşadığın konusunda daha detaylı gözlem yapabiliyorlar.benim doktor tecrübelerinden edindiğim sonuç bu.kafanı şişirdim galiba ama doktor seçiminde umarım yardımı olur.

selam kızlar nasılsınız. ya ben ismimi nasıl yazdıracağım. 14-15 kasım. ilk bebeğim 9 aylık anne karnında kaybettim yani öldü, 2. bebeğim 3 aylık anne karnında öldü ve psikolojim çok bozuk.2 aydır korunmuyoruz eşimle. kürtajdan sonra hamile kalmak kolaymış ama bakalım bu ay umarım hamile kalabilmişimdir.pek belirtide yok ama tahmin işte.öptüm hepinizi.

Slm canim..ben iyi olmaya calisiyorum iste.. Ya sen nasilsin? Evet daha oncede okumustum yazdiklarini ve senin adina cok uzulmustum Allah yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin.

Listeyi bazi arkadaslar bakiyor ve kisileri yaziyorlar eminim bi dahakine senide yazarlar.. olmazsa kendine ismini ekleyebilirsin canim..

slm canim..ben iyi olmaya calisiyorum iste.. Ya sen nasilsin? Evet daha oncede okumustum yazdiklarini ve senin adina cok uzulmustum allah yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin.

Listeyi bazi arkadaslar bakiyor ve kisileri yaziyorlar eminim bi dahakine senide yazarlar.. Olmazsa kendine ismini ekleyebilirsin canim..

nasıl ekleme yapıcam canım yaa.daha yeni katıldığımdan bilmiyorum pek afedersin ama.

Geri