benim bugün moralim çok bozuk.. çünkü sperma tahlilimiz kötü olduğu halde doktorumuzun bizi 3-4 aydır oyaladığını keşfettim kendisine de sordum abuk subuk konuştu..ve cevap veremedi ben de tam sana söyleyecektim falan dedi.. ama aradan 4 ay geçmiş aşılama yapılmış boşu boşuna ne zaman söyleyecekti acaba.. çok çok üzüldüm belki bu değerlerle tüp bebek şansımız bile yok.. baştan söylenmez mi böyle birşey ya.. bir de hiçbir problem yok deyip kandırdı bizi..bu değerlerle zaten aşılamanın tutması mümkün değil..bi de rahim filmi çekmek için randevulaşıyorduk..yani filmden sonra ikinci aşılamayı yapacaktı ben farkedip söylemeseydim..gerçekten çok üzgünüm çok..hemen doktorumu değiştiricem
canım adına çok ama çok üzüldüm. bu konularda istismar ediyorlar bizleri. umut bağlıyoruz mahvediyorlar. bende çok sinirlendim . haram zıkkım olsun aldıkları para böyle doktorlardan bahsediyorum. helaliyle kazanalar muhakkak var. ama böyllelerine kızıyorum çok. bende şüpheliyim bakalım eğer bçyle davm ederse bırakabilirim. allah iyileriyle karşılaştırsın canım adına üzüldüm