Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hoşgeldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn 🙂 seni yine aramızda görmek çok güzel canım, evine hoşgeldin.
Sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim, boşu boşuna kendini yedin bitirdin yaaa ama allaha şükür ki yolundaymış herşey.
hep beraber bu stresli ama ümitli yolda devam edelim bakalım...

teşekkürler canım sende iyisindir inşallah

hoşgeldin canım tekrar. iyi çıkmasına sevindim sonuçların. ilaç kullanmaya başlamışın bende başladım bu ay serophene 50 kullandım bende. inşallah ilk denemede başarılı oluruz. rabbim yardımcın olsun. kilo vermeye çalış sende bende başladım tekrar kilolu değilim ama oyalanmam lazım işte bari bişiler yapayım. inşallah melişlerimize kavuşuruz

Merhaba canim.. Doktor gercekten cok onemli dedigin gibi.. Insallah yeni tedavilere gerek kalmadan bu ay hamile kalirsin canim..

takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaşlar zor günler geçiriyor umarım Rabbim tez zamanda şifalar verir.

canlarımm, sağolun iyi dilekleriniz için;rabbim hepimize meleklerini gönderecek inşaallah ...

merhaba canım hoşgeldin, nasılsın bebişin nasıl bakalım 🙂
bebiş iyi çok şükür ama ben pek iyi sayılmam bulantılar öldürcek beni yediğimi çıkarır hale geldim arada bir belki iyi oluyorum şuan midem feci durumda Allahım sabır versin 3 aydan sonra geçer inşallah 10. haftadayım az kaldı :cry_smile:
inşallah sizlerde sorunsuz hamilelik dönemi geçirirsiniz... salı günü doktora gidicez bakalım bebiş büyümüşmü umarım aç kalıyorum diye bebeğime bişey olmuyodur tek korkum bu sizlerde ne var ne yok..
aman dikkat edin etraf grip salgını çok korkuyorum valla

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
nazem.............................11-12 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasim
yazgülü24...........................20 Kasım
Ozzlemm............................22 Kasim
Desen.................................23 Kasim
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrr):baby:

UNUTTUGUM KISILER VAR ISE LUTFEN YAZSINLAR ONLARIDA EKLEYEYIM..

Son düzenleme:
Geri