Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah Allah isteyen herekese nasip eder,bazen hamile kalmayi istemeyenler kalir,isteyenler icinse biraz zor olabilir.Ben de istiyorum fakat daha olmadi bu ayda bos cikti umutlarim,demek ki zamani degilmis,kendinize en azindan iki yil zaman taniyin cogu zaman bir iki yilda hamile kalinabiliyor.Gerekli testleri yaptirin en azindan iciniz rahat etsin geriside zamana kaliyor.Cok kafaya takmamak lazim,tanidigim cocu kisi hic ummadigim anda hamile kaldim diyor,aslinda rahat olmak gerekli,biraz baska seylerle ugrasmaliyiz,bir arkadasim tasiniyordu yeni ev falan derken cocuk fikri aklindan cikmis olmali ki o ay hamile kaldi.Rahat olmak en onemli sey,ne kadar dusunmezsek o kadar iyi.

merhaba kızlar, sayfada hata mı var son sayfalardan alıntı yapıp cevap yazamıyorum , ancak eski bir sayfadan giriş yapabildim.

FATOŞCUĞUM BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ ... ALLAHA EMANET OL BİTANEM ,HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN.

JELLIBON canim bahsettigin seyi ,yani masaji bende duydum.Ve duydugum kadariyla o ay hamilelik olusuyormus.Fakat kimden ,ne zaman duydum bilmiyorum.

japonica bahsetmis bu masajdan,alinti yaptigini farketmemisim.Duydugum kadariyla bayagi aciyormus dusunmeme ragmen nerede,kimden duydum hatirlayamadim,ise yarar mi yaramaz mi hic bir fikrim yok.Sonucta fizik tedavi diye bir sey var buda ona benzer bir sey olmali.

fatoşum üzme kendini demek dicem ama ne kadar boş bi laf olduğunu çok iyi biliyorum, insanın elinde olmuyor üzülmemek ama en kısa zamanda sen bunun da üstesinden gelirsin eminim buna, kalbin o kadar temiz ve merhamet dolu ki allah birgün verecek meleğini sana buna eminim.

Ve arkadaşlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum , beni ayıplamayın lütfen belki tesadüftür belki gerçektir. Benim ablamın arkadaşının çocuğu olmuyordu, 3 yıllık evli ve yaşı da 42 idi, doktora gitti bi sebep bulamadılar olmaması için, ama uzun zaman olmayınca tüp bebek denediler o da olmadı, daha sonra eskilerde varmış böyle bişey, bir kadına gitmiş masaj yaptırmaya, üzerini soyunmadan yatıyormuşsun ve senin kasıklarına yumurtalalıklarına masaj gibi bişeyler yapıyomuş, rahimi hareketlendirip yukarı doğru çekiyormuş, biraz da acı hissediyormuşsun, tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla böyle , adetin bitince yada bitmeye yakın gidiliyormuş.... ve o kız bu masajı yaptırdıktan bir ay sonra hamile kaldı, şaka gibi ama ben atalarımıza inanıyorum, mesela çok gördüm bel fıtığı ameliyatı olması gerekirken bi çıkıkçıya gidipte dimdik ayağa kalkanları...

duyan var mı böyle bi metot, eskiler bilirler, anneleirmiz falan, bi araştıracam ben..
evet canım buna bel çektirme diyorlar çok yakın bi arkadaşımın anneside yapıyor ve hamile kalmasına yardımcı olduğu çok kadın varmış kız bana defalarca söyledi ben kefilim sıkıntılı bişey değil denemeye değer diye ama ben bilimden şaşmayım dedim ama heran şaşabilirim az kaldı🙂

Birşey soracağımmm ; benden fosforlu sarı akıntı geliyor yaa adetim bittiğinde başladı , yumurtlama döneminde beyz/saydam oldu , sonra yumurtlama bitti gene fosforlu sarı oldu, ama koku,kaşıntı,ağrı ,yanma hiçbiri yokkk, ne bu şimdi sizce????

Geri