Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kıslarrrr gerçi kimse yok ama daha sabahın bu saatinde🙂neseee bu gün formdayım
FATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ çok merak ediyom tatlım Rabbim inşş naspi eylemiştir meleğini hayrılısıyla ama olmazsada üzülme sakın bitanem gelicek inşş vakti zamanı doluncaa Rabbim gönlüne göre versin inş cnm benim
RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİNN İNŞŞ

26.gün....10/10/09....36,6* regl olmam gereken gün
27.gün....11/10/09....36.5* s/a
28.gün....12/10/09....36,7
29.gün....13/10/09....36,7 kan testi:0,1
30.gün....14/10/09....36,7
31.gün....15/10/09....36,7

kızlar günaydınnnnnnnn
ben ateş ölçmeye yeni başladım şimdilik tablom bu şekilde...
geçen ay klomen kullanmıştım, sanırım o nedenle reglim gecikti, ama gene de yorumlamayı bilen arkadaşlar bu ısıları yorumlayabilir mi, 27. gün ısı düşmüş ve ertesi gün 2 birim yükselmiş, yumurtlama değildir de mi bu, beklenen regl tarihinde olmaz yumurtlama değil mi, yada klomenin böyle marifetleri de var mıdır

26.gün....10/10/09....36,6* regl olmam gereken gün
27.gün....11/10/09....36.5* s/a
28.gün....12/10/09....36,7
29.gün....13/10/09....36,7 kan testi:0,1
30.gün....14/10/09....36,7
31.gün....15/10/09....36,7

kızlar günaydınnnnnnnn
ben ateş ölçmeye yeni başladım şimdilik tablom bu şekilde...
geçen ay klomen kullanmıştım, sanırım o nedenle reglim gecikti, ama gene de yorumlamayı bilen arkadaşlar bu ısıları yorumlayabilir mi, 27. gün ısı düşmüş ve ertesi gün 2 birim yükselmiş, yumurtlama değildir de mi bu, beklenen regl tarihinde olmaz yumurtlama değil mi, yada klomenin böyle marifetleri de var mıdır

ya cnm ya seni gördükçe bende korkuyorum bu ay bende kullandım klomen aslında sana yazdım ama geçmil sayfalarda görmedin sanırım ben klomeni geçtiğimiz aylardada kullandım 6 gün önce adet oldum senin ısında düşmemiş bu çok iyi adet ısını bilseydin daha net olurdu senin için ama bir gündede pat diye düşebilir bence iki gün daha bekle olmazsan birde idrar yap ne insanlar duyuyoruz 10 gün sonra felan çıkmış testte diye
bu arada kilo ve şişlikten yakınmışsın benimde aynı 1 kilo aldım ve karnım çokk şiş sende başka ne yaptı ilaç yazarmısın bana bendede olursa şaşırmayım cnm

ya cnm ya seni gördükçe bende korkuyorum bu ay bende kullandım klomen aslında sana yazdım ama geçmil sayfalarda görmedin sanırım ben klomeni geçtiğimiz aylardada kullandım 6 gün önce adet oldum senin ısında düşmemiş bu çok iyi adet ısını bilseydin daha net olurdu senin için ama bir gündede pat diye düşebilir bence iki gün daha bekle olmazsan birde idrar yap ne insanlar duyuyoruz 10 gün sonra felan çıkmış testte diye
bu arada kilo ve şişlikten yakınmışsın benimde aynı 1 kilo aldım ve karnım çokk şiş sende başka ne yaptı ilaç yazarmısın bana bendede olursa şaşırmayım cnm

görmemişim canım eski sayfalarda, gözümden kaçmış herhalde, ben de adet gecikmesi, kilo , karın ve kasıkta ağrı, göğüs uçlarında hassaiyet( ki bende regl öncesi falan hiç olmazdı) yaptı. Birde ben sadece hapı içtim iğne olmadım,ya sen? yumurtalık takibi yaptırdın mı, ben yaptırmadım.

Senin regl döngünde değişiklik oldumu? Birde bazı kadınlar ayda iki defa yumurtluyormuş diye biliyorum, regl öncesi yumurtlayanlarda varmış, acaba reglim bu kadar gecikti, ilaç etkisiyle çift yumurta gelişti de birisi de sonradan mı çatladı, olabilir mi böle bişey? çıkmayan candan umut kesilmez misali oldu benimkisi de ama napim ya, bir an önce olacaksam olim artık regl.

Günaydın meleklerimmmm.bu sabah size çok güzel haberler vermek isterdim fakat veremiyorum.çok istememe çok uğraşmama ve sabretmeme rağmen rabbim daha henüz anlıma yazmamış ki bebeğimi o küçücük kalp atışlarını hareketlerini daha henüz görebilme şansım olmadı maalesef.üzülmüyorummm isyanda etmiyorum allahın bir bildiği vardır elbet diyorummm ve sineye çekiyorum kendimi.belki tedaviye başlarım yeniden belkide ara verirrim belli bir müddet.şuan kafam biraz karışık olduğundan net cevaplar veremiyorum bugün kendime kafa izni yaptım kimseyle fazla konuşmak istemiyorum.sizlere minnetterım hep yanımda oldunuz beni hiç yalnız bırakmadınız çok sağolun arkadaşlar bundan sonrada ben bi yere gitmem allahın izniyle.sizleri bende yalnız bırakmam inşallah kafam sağlam olduğu sürece çıldırmadığım sürece yılmadığım sürece.inşallah bekleyen arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız.içim yanıyo kavruluyo ama hissettirmemeye çalışıyorum çok zor bi durum olsa gerek yoksa burda herkes ne oldu ne oldu diye soru sormaya başlarlar kime ne diceksin en iyisi susmak.

yine her ay beklediğim gibi bu ayda bekledim seni
ama sen yine gelmedin be meleğim
yine yalnız bıraktın beni
olsun ben yine seni bekleyeceğim bir ömür boyu
gelsende gelmesende..........................

Günaydın meleklerimmmm.bu sabah size çok güzel haberler vermek isterdim fakat veremiyorum.çok istememe çok uğraşmama ve sabretmeme rağmen rabbim daha henüz anlıma yazmamış ki bebeğimi o küçücük kalp atışlarını hareketlerini daha henüz görebilme şansım olmadı maalesef.üzülmüyorummm isyanda etmiyorum allahın bir bildiği vardır elbet diyorummm ve sineye çekiyorum kendimi.belki tedaviye başlarım yeniden belkide ara verirrim belli bir müddet.şuan kafam biraz karışık olduğundan net cevaplar veremiyorum bugün kendime kafa izni yaptım kimseyle fazla konuşmak istemiyorum.sizlere minnetterım hep yanımda oldunuz beni hiç yalnız bırakmadınız çok sağolun arkadaşlar bundan sonrada ben bi yere gitmem allahın izniyle.sizleri bende yalnız bırakmam inşallah kafam sağlam olduğu sürece çıldırmadığım sürece yılmadığım sürece.inşallah bekleyen arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız.içim yanıyo kavruluyo ama hissettirmemeye çalışıyorum çok zor bi durum olsa gerek yoksa burda herkes ne oldu ne oldu diye soru sormaya başlarlar kime ne diceksin en iyisi susmak.

canım rabbim böyle hayırlısnın görmüş. boşver sen dinlen siteyede girme kafanı dinle bugün beklemek çok zor evet. rabbim sana sabır versin. rabbim senin için böyle hayırlısını yazdı takma kafana. inancını kaybetme
seni seviyoruz ve yanındayız

canım yaaa sen varyaa bi tanesinn esas melek sensinn inann.Rabbim gönlündeki bu güzelliğin mükafatını elbet vericek canım böyle inançla tevekkülle devam ettikten sonra bu imtihanıda geçiceksin eminim Allahın izniylle ve beklediğin meleğine kavuşacaksın çok fazla bişi söleyemi,yorum ama şunu unutma her zaman yanındayız ve bi gün gelicek bu yazdıklarımızı okuyup binlerce şükür kavuştuk melelklerimize diyeceğiz.sen yeterki yılmaa pes etme tatlım.gerekiyosa ara ver gerekiyosa bi dinlen kafanı iice dağıt ama vazgeçme dediğin gibi meleğinden oda Rabbimin izniyle gelicek sanaa.daha uzun yıllar bekleyenleri düşünelim aslındaa değil mi cnmm sağlık olduktan sonra her ay bi yeni ümit bizim için yeterki sağlık olsunnnn.seniçokkkkkkkkkkk seviyoruzz ve hep dualarımızdasın bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Geri