fatoşum üzme kendini demek dicem ama ne kadar boş bi laf olduğunu çok iyi biliyorum, insanın elinde olmuyor üzülmemek ama en kısa zamanda sen bunun da üstesinden gelirsin eminim buna, kalbin o kadar temiz ve merhamet dolu ki allah birgün verecek meleğini sana buna eminim.
Ve arkadaşlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum , beni ayıplamayın lütfen belki tesadüftür belki gerçektir. Benim ablamın arkadaşının çocuğu olmuyordu, 3 yıllık evli ve yaşı da 42 idi, doktora gitti bi sebep bulamadılar olmaması için, ama uzun zaman olmayınca tüp bebek denediler o da olmadı, daha sonra eskilerde varmış böyle bişey, bir kadına gitmiş masaj yaptırmaya, üzerini soyunmadan yatıyormuşsun ve senin kasıklarına yumurtalalıklarına masaj gibi bişeyler yapıyomuş, rahimi hareketlendirip yukarı doğru çekiyormuş, biraz da acı hissediyormuşsun, tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla böyle , adetin bitince yada bitmeye yakın gidiliyormuş.... ve o kız bu masajı yaptırdıktan bir ay sonra hamile kaldı, şaka gibi ama ben atalarımıza inanıyorum, mesela çok gördüm bel fıtığı ameliyatı olması gerekirken bi çıkıkçıya gidipte dimdik ayağa kalkanları...
duyan var mı böyle bi metot, eskiler bilirler, anneleirmiz falan, bi araştıracam ben..