Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimde bu ay olmadı regl ağrılarım başlıyor. ama incir kürüne başlıycam kesinlikle eşimede keçibıynuzu kürü yılmadan usanmadan içicem rabbim yanımızda olsun melişlerimizi kucağımıza versin inşallah

deymeyinnn feryadıma figanıma deymeyiinnn
eğer sevda bu demekse
ben vazgeçtim beni sevmeyin

garipliği ,kaderliyim
geçici gülmeyi
bu kışta efkarlıyıım
bahara allah kerim

hadi yüreğim ha gayret
hele sıkı dur hele sabret
başını eğmedik tut
bu bir rüyaydı farzet
hadi yüreğim ha gayrettt

sertap erener

fatoşun sabret canım sabret çok şükür sağlığımız yerinde
rabbim bebek yerine sağlığımızı arattırmasın bize
inancını kaybetme canım sakın sınanıyoruz..

görmemişim canım eski sayfalarda, gözümden kaçmış herhalde, ben de adet gecikmesi, kilo , karın ve kasıkta ağrı, göğüs uçlarında hassaiyet( ki bende regl öncesi falan hiç olmazdı) yaptı. Birde ben sadece hapı içtim iğne olmadım,ya sen? yumurtalık takibi yaptırdın mı, ben yaptırmadım.

Senin regl döngünde değişiklik oldumu? Birde bazı kadınlar ayda iki defa yumurtluyormuş diye biliyorum, regl öncesi yumurtlayanlarda varmış, acaba reglim bu kadar gecikti, ilaç etkisiyle çift yumurta gelişti de birisi de sonradan mı çatladı, olabilir mi böle bişey? çıkmayan candan umut kesilmez misali oldu benimkisi de ama napim ya, bir an önce olacaksam olim artık regl.

cnm ben ilaç bittikten sonra gittim dr a yumurta 20 cnm i geçmişti bide çok erken gelişmiş dedi iğneyi yaptırdı dr cnm o gün ama arkadada yumurtalar vardı dr onlarda büyümüş baya dedi o yüzden adete kadar gün aşırı ilişki önerdi yani birden fazla yumurtlama olabilir çokk doğal ben erken adet olmuştum baya gecikmesi iyi seninde bence regliyi beklemek yerine hayırlısı ise olsun de cnm belki bebeişin gelir eksit dua etme bence hayırlı haberlerini bekliyoruzz

Günaydın meleklerimmmm.bu sabah size çok güzel haberler vermek isterdim fakat veremiyorum.çok istememe çok uğraşmama ve sabretmeme rağmen rabbim daha henüz anlıma yazmamış ki bebeğimi o küçücük kalp atışlarını hareketlerini daha henüz görebilme şansım olmadı maalesef.üzülmüyorummm isyanda etmiyorum allahın bir bildiği vardır elbet diyorummm ve sineye çekiyorum kendimi.belki tedaviye başlarım yeniden belkide ara verirrim belli bir müddet.şuan kafam biraz karışık olduğundan net cevaplar veremiyorum bugün kendime kafa izni yaptım kimseyle fazla konuşmak istemiyorum.sizlere minnetterım hep yanımda oldunuz beni hiç yalnız bırakmadınız çok sağolun arkadaşlar bundan sonrada ben bi yere gitmem allahın izniyle.sizleri bende yalnız bırakmam inşallah kafam sağlam olduğu sürece çıldırmadığım sürece yılmadığım sürece.inşallah bekleyen arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız.içim yanıyo kavruluyo ama hissettirmemeye çalışıyorum çok zor bi durum olsa gerek yoksa burda herkes ne oldu ne oldu diye soru sormaya başlarlar kime ne diceksin en iyisi susmak.

yine her ay beklediğim gibi bu ayda bekledim seni
ama sen yine gelmedin be meleğim
yine yalnız bıraktın beni
olsun ben yine seni bekleyeceğim bir ömür boyu
gelsende gelmesende..........................

fatoşşşşş kurban olurum cnm sana ben lütfen bunaltma kendini lütfen keşke şöle ağlayabileceğin bir yere gidebilseydinn içini boşaltır rahatlardın ben inanıyorum senin toparlıyacağına hayırlısı buymuş cnm ne olur böle düşün de için rahatlasınn ben eminim fazla değil bikaçgün sonra yeni umutlar yeşerecek içindde dualrım seninle cnm allah yardımcın olsun

Günaydın meleklerimmmm.bu sabah size çok güzel haberler vermek isterdim fakat veremiyorum.çok istememe çok uğraşmama ve sabretmeme rağmen rabbim daha henüz anlıma yazmamış ki bebeğimi o küçücük kalp atışlarını hareketlerini daha henüz görebilme şansım olmadı maalesef.üzülmüyorummm isyanda etmiyorum allahın bir bildiği vardır elbet diyorummm ve sineye çekiyorum kendimi.belki tedaviye başlarım yeniden belkide ara verirrim belli bir müddet.şuan kafam biraz karışık olduğundan net cevaplar veremiyorum bugün kendime kafa izni yaptım kimseyle fazla konuşmak istemiyorum.sizlere minnetterım hep yanımda oldunuz beni hiç yalnız bırakmadınız çok sağolun arkadaşlar bundan sonrada ben bi yere gitmem allahın izniyle.sizleri bende yalnız bırakmam inşallah kafam sağlam olduğu sürece çıldırmadığım sürece yılmadığım sürece.inşallah bekleyen arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız.içim yanıyo kavruluyo ama hissettirmemeye çalışıyorum çok zor bi durum olsa gerek yoksa burda herkes ne oldu ne oldu diye soru sormaya başlarlar kime ne diceksin en iyisi susmak.

fatoşum üzme kendini demek dicem ama ne kadar boş bi laf olduğunu çok iyi biliyorum, insanın elinde olmuyor üzülmemek ama en kısa zamanda sen bunun da üstesinden gelirsin eminim buna, kalbin o kadar temiz ve merhamet dolu ki allah birgün verecek meleğini sana buna eminim.

Ve arkadaşlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum , beni ayıplamayın lütfen belki tesadüftür belki gerçektir. Benim ablamın arkadaşının çocuğu olmuyordu, 3 yıllık evli ve yaşı da 42 idi, doktora gitti bi sebep bulamadılar olmaması için, ama uzun zaman olmayınca tüp bebek denediler o da olmadı, daha sonra eskilerde varmış böyle bişey, bir kadına gitmiş masaj yaptırmaya, üzerini soyunmadan yatıyormuşsun ve senin kasıklarına yumurtalalıklarına masaj gibi bişeyler yapıyomuş, rahimi hareketlendirip yukarı doğru çekiyormuş, biraz da acı hissediyormuşsun, tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla böyle , adetin bitince yada bitmeye yakın gidiliyormuş.... ve o kız bu masajı yaptırdıktan bir ay sonra hamile kaldı, şaka gibi ama ben atalarımıza inanıyorum, mesela çok gördüm bel fıtığı ameliyatı olması gerekirken bi çıkıkçıya gidipte dimdik ayağa kalkanları...

duyan var mı böyle bi metot, eskiler bilirler, anneleirmiz falan, bi araştıracam ben..

fatoşum üzme kendini demek dicem ama ne kadar boş bi laf olduğunu çok iyi biliyorum, insanın elinde olmuyor üzülmemek ama en kısa zamanda sen bunun da üstesinden gelirsin eminim buna, kalbin o kadar temiz ve merhamet dolu ki allah birgün verecek meleğini sana buna eminim.

Ve arkadaşlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum , beni ayıplamayın lütfen belki tesadüftür belki gerçektir. Benim ablamın arkadaşının çocuğu olmuyordu, 3 yıllık evli ve yaşı da 42 idi, doktora gitti bi sebep bulamadılar olmaması için, ama uzun zaman olmayınca tüp bebek denediler o da olmadı, daha sonra eskilerde varmış böyle bişey, bir kadına gitmiş masaj yaptırmaya, üzerini soyunmadan yatıyormuşsun ve senin kasıklarına yumurtalalıklarına masaj gibi bişeyler yapıyomuş, rahimi hareketlendirip yukarı doğru çekiyormuş, biraz da acı hissediyormuşsun, tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla böyle , adetin bitince yada bitmeye yakın gidiliyormuş.... ve o kız bu masajı yaptırdıktan bir ay sonra hamile kaldı, şaka gibi ama ben atalarımıza inanıyorum, mesela çok gördüm bel fıtığı ameliyatı olması gerekirken bi çıkıkçıya gidipte dimdik ayağa kalkanları...

duyan var mı böyle bi metot, eskiler bilirler, anneleirmiz falan, bi araştıracam ben..

bişey diyemiycem malesef canım normalde olsa asla gştme derim ama insan psikolojisi bu olsun die kafaya takarsak yapnadığımız şey kalmaz

Gunaydin canlarim.. ben yokken yazilanlari okudum biraz ve Fatos icin cok uzuldum.. Allah yardimcin olsun canim insallah bunuda en kisa zamanda atlatirsin.. Umut edip tekrar bastan baslamak insana o kadar zor geliyor ki.. Hepimiz seni o kadar cok iyi anlayabiliyoruz ki..

Uzulmeler, takmalar hepsi bos su anda.. O yuzden acini yasayip tekrar umut etmeye, sabretmeye hep beraber devam edecegiz.. Sen ve burdaki herkes ayri ayri birer melek ve herkesin gonlu, kalbi o kadar sevgi ile dolu ki Rabbim bu sevgi ile dolu olan gonullere mutlaka er yada o mutluluk bizede nasip olacak..

opuyorum, hepnizi

benim canım arkadaşım Hz. Allah dağına göre kar verir derler insanlar, Rabbimizde kuran ı keriminde 'biz insana kaldıramayacağı yükü yüklemeyiz' diyor sen gerçekten güçlüsün ve bunuda atlatacaksın evet üzüldün inan bizde çook üzüldük ama tekrar söylüyorum hamile olmadğına bir nebze üzülüdm beni bizi seni seven herkesi eşini üzen senin üzülmen umutlarını kırmandır.ne oldu diye soracaklara gelince en güzel susuturucu cevap tır nasib demek zamanı gelince Mevlam verecek demek.o kadar incesinki hala insaları düşünüyosun ne olur bu ara biraz bencil ol ve sadece kendini düşün.biz hep seninleyiz ne kadar güzel burada seni anlayan defalarca aynı duyguları yaşayan insanlar var sevinçleride hüzünleride paylaşmaya hazır.hemde karşılıksız hiç bi menfeat beklemeden.en güzel kararı sen vereceksin ister yola devam istersen biraz mola ama bu kararı verirken ne olur bencil ol.seni seviyorum ve hep yanındayımmm canım arkadaşımm.

Geri