Günaydın meleklerimmmm.bu sabah size çok güzel haberler vermek isterdim fakat veremiyorum.çok istememe çok uğraşmama ve sabretmeme rağmen rabbim daha henüz anlıma yazmamış ki bebeğimi o küçücük kalp atışlarını hareketlerini daha henüz görebilme şansım olmadı maalesef.üzülmüyorummm isyanda etmiyorum allahın bir bildiği vardır elbet diyorummm ve sineye çekiyorum kendimi.belki tedaviye başlarım yeniden belkide ara verirrim belli bir müddet.şuan kafam biraz karışık olduğundan net cevaplar veremiyorum bugün kendime kafa izni yaptım kimseyle fazla konuşmak istemiyorum.sizlere minnetterım hep yanımda oldunuz beni hiç yalnız bırakmadınız çok sağolun arkadaşlar bundan sonrada ben bi yere gitmem allahın izniyle.sizleri bende yalnız bırakmam inşallah kafam sağlam olduğu sürece çıldırmadığım sürece yılmadığım sürece.inşallah bekleyen arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız.içim yanıyo kavruluyo ama hissettirmemeye çalışıyorum çok zor bi durum olsa gerek yoksa burda herkes ne oldu ne oldu diye soru sormaya başlarlar kime ne diceksin en iyisi susmak.
yine her ay beklediğim gibi bu ayda bekledim seni
ama sen yine gelmedin be meleğim
yine yalnız bıraktın beni
olsun ben yine seni bekleyeceğim bir ömür boyu
gelsende gelmesende..........................