Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bence olacak.Senin hamiş haberini alıcaz burdan.Hem olmayacak diye düşünme.pozitif düşünki bebişin çabucak gelsin.
Pozitif düşünce önemliymiş.olmayacak diye düşünmemek gerekiyormuş.biyerlerde okumuştum.Hadi bakalım bende heyecanla bekliyorum ayın 16 sını 🙂

uzman bir dr a gitmen iyi olmuş.biz daha 2 ay denediğimiz için ben erken olduğunu düşündüm.Bir süre daha deneyip olmazsa bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.Aslında doğru bir bakıma dr un söylediği.Şu gün hesabı yapmaya başladığımdan beri cinsel isteğim hiç kalmadı.Ev işi gibi istemeye istemeye oluyor valla.Doğallığını kaybetti.

ayyyyy çok teşekkür ederim meleğim cnm benim sağol desteğin ve ii dileklerin için cnm arkadaşım yaaaaa iyğkide gelmişim buraaaaaaaiğki varsınız canlarım benimmmmmm🙂

canım benim 2 ay erken ama yinede bi sağlık kuruluşundaki ebe yada doktora danışıp folik asit kullanımına başla bu önemli bide benim bugün göğüslerim çok ağrıyor ve acıyor arada kasıklarımda ağrıyor ama göğüsüm kadar diğil acaba adetim yaklaştığı içinmi ki