Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim 2 ay erken ama yinede bi sağlık kuruluşundaki ebe yada doktora danışıp folik asit kullanımına başla bu önemli bide benim bugün göğüslerim çok ağrıyor ve acıyor arada kasıklarımda ağrıyor ama göğüsüm kadar diğil acaba adetim yaklaştığı içinmi ki

Geçen sayfalarda yazmıştım bugün başaldım dr a.tahlillerim yapılacak önümüzdeki hafta.Gebelik öncesi tüm test ve tahlilleri istedi doktor.Folik asiti birbuçuk aydır kullanıyorum.Ben zaten bu erken dönem hamilelik belirtisi ile regl belirtisini anlamıyorum.ikiside aynı galiba.Regline daha var.İnş. erken hamilelik belirtisidir seninkisi.

canlarım hepinizi kocaman öpüyor ve çıkıyorum uykum geldi gidip yatayım yarın görüşmek dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum hoşçakalın dosça kalın mutlu ve huzurlıu kalın sağlıcakla kalınn byyyyyyyy

Geçen sayfalarda yazmıştım bugün başaldım dr a.tahlillerim yapılacak önümüzdeki hafta.Gebelik öncesi tüm test ve tahlilleri istedi doktor.Folik asiti birbuçuk aydır kullanıyorum.Ben zaten bu erken dönem hamilelik belirtisi ile regl belirtisini anlamıyorum.ikiside aynı galiba.Regline daha var.İnş. erken hamilelik belirtisidir seninkisi.
hımm gzl cnm ii hayırlısı inşallah ağzından bal damlıyor bitanem inşallah öyledir ki göğüslerimin uçları çok sızlıyor dokunamıyorum bile ama benim adetliyken bile hiç ağrımaz ama neyse hayırlısı olsun bakalım

Bir de bizim kedimiz var.Herkes hamilelikte ve bebek olduğunda kedinin tehlikeli olacağını düşünüyor.Ama ben kıyamam ona.veremem kimselere.Aranızda evcil hayvanı olan var mı?yada çevrenizde evcil hayvanla bebek büyüten birisi...

Bir de bizim kedimiz var.Herkes hamilelikte ve bebek olduğunda kedinin tehlikeli olacağını düşünüyor.Ama ben kıyamam ona.veremem kimselere.Aranızda evcil hayvanı olan var mı?yada çevrenizde evcil hayvanla bebek büyüten birisi...
valla bende yok etrafımdada yok cnm bilemiyorum ama ii olmaz sanırım ben kızm 4yaşındayken bi tavşan almıştım ama bakamadım öldü garibim balık aldım oda öldü dahada bişey almıyorum günahını çekemeyecem yoksa 🙂

Geri