Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hestia doktorun ne söyledi, muayenen nasıldı?

Şimdilik kısa bir muayene oldu.Birsürü test tahlil istedi.kan,smear,ultrason falan.Rahim ağzında kızarıklık varmış onun için kültür aldı.Bu kızarıklık yaraya dönüşebilir dedi.Yara olursa çalışmaları biraz dondurmam gerekecekmiş.Yoğun kasık ağrılarım akıntıdan kaynaklanıyormuş.İltihap olabilirmiş.Hepsi haftaya cuma belli olacak.Bu arada ilişkide bulunmamız sakıncalı olurmu dedim.malum riskli günlerdeyiz çünkü.devam edebilirsiniz dedi.Çok önemli bişey olsaydı yada şüphesi olsaydı böyle demezdi diye düşünüyorum.Yine bekleyeceğim bi dahaki cumayı bakalım.Ama tedirginliğim geçti gibi.

bide siki calistinmi bu aya gelir belki bebisin canim
birmurcum cnm benim valla ben bu ay ona yakın hatta daha ii ve bilimsel bişey yaptırdım aşılama yaptırdım eşimden aldıkları numuneyi labaratuar ortamında tahlil edip en ii en verimli hızlı spermleri bi ilaçla karıştırıp doktorum yumurtalara yakın biyere bıraktı içeriye bakalım bekliyorum ayın 16 sını görcez buda olmazsa tamam daha doktor gitmeysem pskolejim bozuldu yavvv

birmurcum cnm benim valla ben bu ay ona yakın hatta daha ii ve bilimsel bişey yaptırdım aşılama yaptırdım eşimden aldıkları numuneyi labaratuar ortamında tahlil edip en ii en verimli hızlı spermleri bi ilaçla karıştırıp doktorum yumurtalara yakın biyere bıraktı içeriye bakalım bekliyorum ayın 16 sını görcez buda olmazsa tamam daha doktor gitmeysem pskolejim bozuldu yavvv
insallah hamis kalirsin canim ama psikolojini hic biseyin bozamasina izin verme .bu aya olmazsa gelecek ay olur canim hep umutlu ol

Mrb eyşan,bir sorunun olmamasına sevindim.Bende bugün doktora gittim.seninki kadar ayrıntılı bir muayene değildi benimki(belkide tıp merkezine gittiğim içindir.)Ama bebiş için doktora gitmek bile iyi geliyor dediğin gibi.Yanlız 3 günde bir ilişki olayı ilginç geldi.Yanlışmı biliyomuşuz biz acaba?
hestiacım ben bir senedir bebekk istiyorum ve ara bir dönemde gitmiştim bir sorun yok bir senenin dolmasını bekleyin demişti..şimdi bir senem dolunca normal kadındoğumcularla vakit kaybetmek istemedim uzmanlığı infertilite olan bir doktor araştırdım ve nihayetinde ona gittim gittiğim doktor belkide uzmanlığından bilemiyyorum detaylı bir muayene yaptı diye düşünüyorum..3günde bir ilişki mevzusuna gelince yonca hergün çalıştı oldu bir gece yapıpta tutanlarda var yani doktor aslında özünde takıntılı bir şekilde gün saymanın yumurtlama hesap etmenin yanlış olduğunu söyledi ilişkinin spontan olması gerekir dedi buda beyni ve dolayısıyla rahmi uyarıyor çünkü..kendinizi illa olacak diye yormayın bu sebeple böyle bir tavsiyede bulundu..

Geri