Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

birmurcum cnm benim valla ben bu ay ona yakın hatta daha ii ve bilimsel bişey yaptırdım aşılama yaptırdım eşimden aldıkları numuneyi labaratuar ortamında tahlil edip en ii en verimli hızlı spermleri bi ilaçla karıştırıp doktorum yumurtalara yakın biyere bıraktı içeriye bakalım bekliyorum ayın 16 sını görcez buda olmazsa tamam daha doktor gitmeysem pskolejim bozuldu yavvv

Bence olacak.Senin hamiş haberini alıcaz burdan.Hem olmayacak diye düşünme.pozitif düşünki bebişin çabucak gelsin.
Pozitif düşünce önemliymiş.olmayacak diye düşünmemek gerekiyormuş.biyerlerde okumuştum.Hadi bakalım bende heyecanla bekliyorum ayın 16 sını 🙂

hestiacım ben bir senedir bebekk istiyorum ve ara bir dönemde gitmiştim bir sorun yok bir senenin dolmasını bekleyin demişti..şimdi bir senem dolunca normal kadındoğumcularla vakit kaybetmek istemedim uzmanlığı infertilite olan bir doktor araştırdım ve nihayetinde ona gittim gittiğim doktor belkide uzmanlığından bilemiyyorum detaylı bir muayene yaptı diye düşünüyorum..3günde bir ilişki mevzusuna gelince yonca hergün çalıştı oldu bir gece yapıpta tutanlarda var yani doktor aslında özünde takıntılı bir şekilde gün saymanın yumurtlama hesap etmenin yanlış olduğunu söyledi ilişkinin spontan olması gerekir dedi buda beyni ve dolayısıyla rahmi uyarıyor çünkü..kendinizi illa olacak diye yormayın bu sebeple böyle bir tavsiyede bulundu..

uzman bir dr a gitmen iyi olmuş.biz daha 2 ay denediğimiz için ben erken olduğunu düşündüm.Bir süre daha deneyip olmazsa bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.Aslında doğru bir bakıma dr un söylediği.Şu gün hesabı yapmaya başladığımdan beri cinsel isteğim hiç kalmadı.Ev işi gibi istemeye istemeye oluyor valla.Doğallığını kaybetti.

Bence olacak.Senin hamiş haberini alıcaz burdan.Hem olmayacak diye düşünme.pozitif düşünki bebişin çabucak gelsin.
Pozitif düşünce önemliymiş.olmayacak diye düşünmemek gerekiyormuş.biyerlerde okumuştum.Hadi bakalım bende heyecanla bekliyorum ayın 16 sını 🙂
ayyyyy çok teşekkür ederim meleğim cnm benim sağol desteğin ve ii dileklerin için cnm arkadaşım yaaaaa iyğkide gelmişim buraaaaaaaiğki varsınız canlarım benimmmmmm🙂

uzman bir dr a gitmen iyi olmuş.biz daha 2 ay denediğimiz için ben erken olduğunu düşündüm.Bir süre daha deneyip olmazsa bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.Aslında doğru bir bakıma dr un söylediği.Şu gün hesabı yapmaya başladığımdan beri cinsel isteğim hiç kalmadı.Ev işi gibi istemeye istemeye oluyor valla.Doğallığını kaybetti.
canım benim 2 ay erken ama yinede bi sağlık kuruluşundaki ebe yada doktora danışıp folik asit kullanımına başla bu önemli bide benim bugün göğüslerim çok ağrıyor ve acıyor arada kasıklarımda ağrıyor ama göğüsüm kadar diğil acaba adetim yaklaştığı içinmi ki

Geri