Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

"çok fazla uğraşma en iyi şeyler ummadığın zamanda olur"...ne kadar doğru bir söz değilmi biz ne kadar kontrol etmeye çalışsakta hayatımızı ve sorunlarımızı onlar yaratanın istediği gibi olacaktır..bizler dua ile buna iştirak edebiliriz ancak..allah doğru zamanı biliyor bizlere sadece sabretmek kalıyor..

kizlar ben baska bi sitede bisey okudum bi urun varmis bitkisel bi urunmus yumurtlama gununde vaginaya sikiyormussun spermelerin daha derine gidip uzun sure orda kalmasini sagliyormus bi cok kiside faydasini gorup hamile kalmis .ben alipta kullanmadim ama acaba bi faydasi olurmu diyede dusunuyorum

birmur ilk kez duydum, bilmiyorum...

arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim ve takipe bie senenin sonunda başladık hayırlı uğurlu olsun🙂doktor yaptığı pelvik muayneede ve vajinal ultrasonda kist vs gibi hiç bişe görmedi herşey normaldi..daha sonra 3günde bir ilişkiye gireceksin ve ayın 17sinde tekrar geleceksin dedi ben hergün ilişki sakıncalımı dedim evet dedi gün aşırı bile değil 3günde bir olacak kendinizi yormayın dedi adet olduğum zamanda hormon tahlilleri ve rahim filmi çekilecek..doktoru çok sevdim inşallah herşey yoluna girecek umutlarım tavan yaptı..tabi önce allahtan...

Mrb eyşan,bir sorunun olmamasına sevindim.Bende bugün doktora gittim.seninki kadar ayrıntılı bir muayene değildi benimki(belkide tıp merkezine gittiğim içindir.)Ama bebiş için doktora gitmek bile iyi geliyor dediğin gibi.Yanlız 3 günde bir ilişki olayı ilginç geldi.Yanlışmı biliyomuşuz biz acaba?

Geri