Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ela , annem cumartesi için bana cuma akşamı dediki ; sen yarın oruç tutma eğer bebek varsa zaten zararı olur, bebek yoksada yarın regl olursun orucun bozulur , ama ben yinede tuttum 4-5 gibi regl oldum canım ,inşallah sen olmazsında bebiş böbüştedir ( fatoşun deyimiyle) 🙂
🙂 benim annemde aynı mantıkla tutturmadı cnm zaten kasıklarımda ağrıyoya eziyet etme kendine dedi tutmadım inşallah göbiştedir cnm 🙂 beklicez artık başka çare yok

ne ilacı kullanıyosun sen ben kaçırdım sanırım orayı?
clomide(yumurlamayi saglamak icin) metformine(kandaki insulini dengeliyor)bunlar ingilteredeki isimleri belki turkiyede farkli isimlerde olabilir.ama clomide hormon oldugu icin extra hormon ilerde kansere yol acabiliyormus allah korusub bu ucuncu ay aldigim daha fazla almak istemiyorum canim o yuzden bu ay birakacagim .

su testlere harcadigim paralar ile sanirim bir eczaneyi zengin ettim :deli:

cnm test dedinde nasıl bir test kullanıyosun yani hcg düzeyi kaça çıkınca pozitif çıkıyo eşim bana yeni bir test getirdi oncomed diye ilişkiden bir hafta sonra çıkarıyomuş çok hassa test yazıyo üstünde aynen kan tahlili gibi hcg duyarlılığı 25 mg bence sende ondan al cnm fiyatıda uygun

evet yaa bakalım napıcam yarında var misafirlerim asıl yarın çok yorulcam bugün eşimin arkadaşları gelicek sadece yemekleri hazırlayıp bırakıcam servisi falan o yapar artık yarında kayınvalidem ve eşimin tarfından akrabalar gelcek asıl iş yarın anlayacağın 😕
ooo ağır misafirler yarın geliyor keşke üst üste almasaydın iyice yorulursun canım.ben anca hafta sonları alabiliyorum zaten.benim kayınvalideler görümceler falan uzaktalar ben:dp178::puhas: gelin gitmedim damat aldım

Geri