Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sizlere de günaydın kızlar..İnşallah eylül anne adyları içinde olurum,kısmet artık...

Selzehcim nice nice mulu yıllar diliyorum eşinle ve doğacak çocuklarınızla...

çok tesekkürler canım ınsallah bebişimde gelırde daha da güzel olur tatlım sagol güzel dıleklerın için:dp8:

günaydın kızlar nasılsınız pek fazla girmesemde sizleri takip etmeye çalışıyorum
selzeh canım evlilik yıldönümünüzü kutlar nice mutlu huzurlu seneler dilerim arkadaşım..herşey gönlünüze göre olsun..
regl olan arkadaşlarım sizde nolur üzülmeyin yeni aylar yeni umut bizim için bigün elbet bizimde meleklerimiz gelecek..
günaydın canım nasılsın?

canım inşallah hamilesindir istersen yarında regl olmazsan kan tahlili yaptır en azından için rahatlar bak benimde geçen ay 4 gün gecikti testte nagatif çıkmıştı en sonunda kan testi yaptırdım sonucu alamadan regl oldumhahaha inşallah vardır bişeyler tatlım yoksada üzme kendini
tamam askim o zaman hazirliyorum simdiden kendimi regl olacagim fikrine .

günaydın kızlar nasılsınız pek fazla girmesemde sizleri takip etmeye çalışıyorum
selzeh canım evlilik yıldönümünüzü kutlar nice mutlu huzurlu seneler dilerim arkadaşım..herşey gönlünüze göre olsun..
regl olan arkadaşlarım sizde nolur üzülmeyin yeni aylar yeni umut bizim için bigün elbet bizimde meleklerimiz gelecek..

çok tesekkür ederım tatlım amın ınsallah canım benım:deli:

evet gerçekten çok zor bir şey bunları denk getirebilmek.işte oda mevlanın takdiri.sıkma canını bitanemya inşallah hamişsindirde boşa çıkmaz yediklerin.

inşallah cnm annem tutma dedi onu dinledim inşallah boşuna yememişimdir hayırlısı tabi aslında acele ediyoruz diyoruz herşeyi yaptım neden olmadı diye ama nasipte olmayınca hiçbirşey olmuyo işte vakti zamanı var herşeyin inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz gelmesede ben iki gündür bu çektiğim acılardan hazırladım kendimi adete ne yapalım olmazsa bidahaki aylara.......

benimde 4.gün cnm ya 10 günden sonra çıkanları bile duyuyoruz bunaltma kendini bence iki güne kadar çıkmazsa kesn dr git neden gecikmiş baktır herşey olabilir yani bende öle yapıcam inşaşllah hayırlısı olur bizim için belirtin varmı?
Evet canim bende yarin dr gitmeyi dusunuyorum.Belirti olarak goguslerim cok hassas surekli regl olmusumcasina bir agri,ayaklarimda agri ve usume bilemiyorum boyle birseyler.

Geri